Justine Huffmeijer algemeen directeur Wendy Multimedia

05-06-2018 10:45 | 3 jaar geleden Binnenland

Dit is een origineel bericht van
WENDY Multimedia B.V.

Per 1 juni is Justine Huffmeijer aangesteld als algemeen directeur bij Wendy Multimedia. Zij gaat de ambities van het bedrijf richting en invulling geven. Justine Huffmeijer richt zich op de visie en de strategie en is eindverantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat en de groei van het bedrijf.

Met het aantrekken van Justine haalt Wendy Multimedia een sterke vrouw binnen die haar voetsporen in de mediawereld ruimschoots heeft verdiend. De afgelopen vier jaar was zij onderdeel van het programma-managementteam van RTL. Daarvoor was zij werkzaam als zenderdirecteur van Net5, producent bij IDTV, Warner en SBS.

Justine: “Ik zie er onwijs naar uit om dit mooie bedrijf en getalenteerde team sturing te gaan geven. Wendy van Dijk heeft de afgelopen drie jaar een authentieke, onderscheidende propositie succesvol in de markt gezet. WENDY is een prachtig merk met een zeer groot groeipotentieel. We zijn in een fase waarin we alle pijlen op het platform gezondheid zetten, we serieus ferme stappen willen zetten om het platform verder te digitaliseren en met het blad hebben we nadrukkelijk de ambitie om van de derde naar ‘de tweede glossy van Nederland’ te stijgen. Ik zie enorme mogelijkheden in het uitbouwen, vernieuwen en accelereren van de activiteiten van WENDY en het verbreden en aanspreken van meerdere doelgroepen. Ik zie erg uit naar de realisatie van de ambities die Wendy van Dijk, de aandeelhouders en ik delen.”

Wendy van Dijk: “Ik ben heel erg blij en trots dat zo’n gedreven en ervaren vakvrouw als Justine bij ons is begonnen. De afgelopen drie jaar hebben we met het tijdschrift grote stappen gezet en hebben we gemerkt dat er een groeiende behoefte is aan een positief en inspirerend geluid, waarbij gezondheid en geluk leidend zijn. Nu wordt het tijd voor de volgende stap om het inmiddels stevig staande merk nog groter te maken. Als iemand daar geschikt voor is én daar ervaring mee heeft, is het Justine wel.”

WENDY Multimedia B.V.
plaats:
Amsterdam
website:
https://www.wendyonline.nl

Andere persberichten van deze organisatie

WENDY lanceert vaste ‘omkeer-cover’ met 2-in-1 tijdschriften gevoel

Het magazine van Wendy van Dijk lanceert met het herfstnummer Ode aan de imperfectie/WENDY Wonen de zogenoemde ‘omkeer-cover’. Het unieke is dat WENDY hier een traditie van gaat maken. Ieder nummer krijgt een voorkant-cover die het thema van het blad uitbeeldt plús een achterkant-cover die een pijler van het merk WENDY draagt. Bij de primeur van dit fenomeen wordt WENDY Wonen gelanceerd.

Twee bladen ineen

Wendy van Dijk en haar team vervullen daarmee een grote wens van haar lezerspubliek. Dat gaf in een onderzoek onder meer aan veel meer over wonen & interieur te willen lezen. Op haar platform zal wonen daarom ook een belangrijke pijler worden. WENDY laadt komend jaar 8 populaire pijlers die crossmediaal worden uitgewerkt vanuit haar zoektocht naar geluk die stuk voor stuk op de achterkant-cover van het magazine worden verbeeld. Hoofdredacteur Robert Heukels: ‘Het is een totaal andere manier van een blad indelen, nieuw, spannend en creatief. Het geeft een rijk gevoel, alsof je twee bladen voor de prijs van één krijgt.  En we pakken aan beide kanten van het blad uit, met prachtige covers, fotografie en grote reportages. Het is echt: win-win.

Top 10 quotes uit de nieuwe WENDY:

1.     ‘Vrouwen worden alleen maar interessanter als ze ouder worden’ (Angela Schijf in het grote interview)

2.     ‘Het is fijn als je wilt wat je hebt’ (Angela Schijf)

3.     ‘Thuis ben je in jezelf, het is het enige huis dat je werkelijk hebt’ (Nicolette Kluijver in haar column)

4.     ‘Dan denk ik weer aan die mensen die de marathon ook liepen en het doel waarvoor ik het doe. Met die gedachte ga ik de finish halen! Hoe? Geen idee.’ (Wendy van Dijk in haar voorwoord over de marathon van Chicago)

5.     ‘Echte helden zijn zij die zich werkelijk durven te laten zien’ (Roos Schlikker over haar moeder met bipolaire stoornis)

6.     ‘Een op de vijf mensen is hoogsensitief. Hier móest meer over bekend worden.’ (psycholoog Lieke Zunderdorp)

7.     ‘Ik vond mijn moeder heel irritant vroeger; ik merk dat Irem dat ook bij mij heeft’ (Fajah Lourens)

8.      ‘Mijn vriend is barman geweest, dus vind je hier nog sporen die verwijzen naar die tijd’ (Gwen van Poorten)

9.     ‘Ik had wel gedacht dat ik eerder een tweede kindje zou krijgen’ (Monique Smit)

10.     ‘Mijn leven bestaat uit 50 procent keihard werken en 50 procent keihard genieten’ (Jan des Bouvrie)

3 jaar geleden

Geraldine Kemper (28) is al twee keer in een gevecht verzeild geraakt.

Geraldine Kemper vertelt: ‘Vrijheid is alles. Hier is laatst een dragqueen in elkaar geslagen, dat vind ik wel heel zorgelijk, dan denk ik: hier ook al? Voor mij is het gevoel zo sterk dat iedereen gelijk is. Ik ben al twee keer in een gevecht verzeild geraakt.’ In ‘Freedom!’, de nieuwe editie van WENDY Magazine, spreekt Geraldine Kemper openhartig over de grote rol van vrijheid in haar leven.

Geraldine vertelt: ‘De eerste keer was met een meisje dat door een wildvreemde man naar werd bejegend. Ik riep keihard: “Jooh! Wat gebeurt hier?” Leverde me een blauw oog op. En de tweede keer was met een dronken vriend en een meisje. Ik sprong erin om de boel te sussen, bedoelde het goed, maar zij haalde meteen vol uit en ik kreeg vier slagen in mijn gezicht. Ik was verstijfd, ik kan niet eens terugslaan. Dat meisje is in de cel beland en moest me een boete betalen. Justice! Dacht ik toen. Voelde toch goed. Was ik 24’

Over de afstand met haar vader (die ze na haar 5e jaar niet meer heeft gezien) zegt Geraldine: ‘Ons contact is langzaam verwaterd. Nog steeds een hoofdthema, waar ik mee bezig ben. Ik wil hem ooit weer graag ontmoeten, maar zit midden in een fase waarin ik erover dub hoe en wat. Ben er nog niet uit. Hij wordt ouder, is al in de zeventig, dat besef heb ik, zoveel tijd is er niet meer’.

Haar moeder stond er dus alleen voor. Geraldine zegt: Ze heeft heel veel opgegeven. Ze was alleen, dus moest ze de kost dubbel verdienen en ze was er toch altijd voor ons. Ik weet niet wat ik zou doen als ik een kind zou hebben. Dat wil ik overigens wel erg graag. Ik heb nu net de eerste babyshower van de vriendinnengroep achter de rug en dan denk ik wel: nou, over een paar jaar… Ja. Nog even wachten, maar ik zou het fantastisch vinden.’

De editie ‘Freedom!’ van WENDY Magazine gaat over vrijheid met verschillende gezichten. Een grote gids voor moeders met tips om ook een ‘vrije’ vakantie te ervaren, Kim Feenstra heeft Ruba Zai (mode- en beautyvlogster) gefotografeerd en een hartverscheurend verhaal van een Nederlands echtpaar tijdens de orkaan Irma op Sint Maarten.

3 jaar geleden

Zwangere Saar Koningsberger naakt in WENDY Magazine

Met een 34 weken zwangerschapsbuik ging Saar Koningsberger (30) uit de kleren voor WENDY Magazine. In de nieuwe editie van WENDY Magazine, geheel in het teken van ‘Gierende Hormonen’, vertelt zij over haar hormoon traject.

Tweeënhalf jaar heeft Saar een strijd geleverd, samen met haar vriend Martijn. Zwanger worden was niet eenvoudig. “Tijdens een vakantie in Australië begin 2015 besloten we ervoor te gaan: geen voorbehoedsmiddelen meer. Ik heb de strip weggegooid en wist dat het zou kunnen gebeuren. Maar er gebeurde niets.” Na tien maanden lieten ze zich beide onderzoeken. Bleek dat bij Saar haar cyclus stil lag. “Ik voelde me een beetje gefrustreerd: het was mijn schuld dat onze droom niet uitkwam. De arts legde het als volgt uit: een werkende klok die scheef hangt, tikt niet. We gaan die klok nu recht hangen.”

Om haar cyclus weer op gang te brengen, kreeg ze hormoonbehandelingen. Eerst tabletten, daarna injecties. Drie keer per week ging ze naar het ziekenhuis, waar bekeken werd hoe de eitjes ervoor stonden. “Zodra het eitje groot genoeg was, kreeg ik groen licht om een andere spuit te zetten: de spuit van de eisprong, het moment dat ik vruchtbaar was.  En dan binnen 24 uur ‘sexy flexy’ doen. In het begin was het echt een moetje, maakt ik het een ding en ging ik hier krampachtig mee om. We concludeerden al snel: als we zo doorgaan, gaat het fout. Want hoeveel pogingen hebben we nodig? Soms vertelde ik Martijn ook niet precies wanneer ik de injectie had gezet, zodat het toch iets natuurlijker voelde.”

Na verschillende behandelingen, er zijn meer dan dertig zwangerschapstesten gedaan, ging Saar zich wapenen tegen teleurstellingen. Als de uitslag kwam, zei ze vooraf al ‘ach, het zal wel niet gelukt zijn’. Maar in de zomer 2017 was er dan toch een positieve test. “Zwanger! Ik begon keihard te huilen en schreeuwde ‘O, my god!’. Martijn pakte me vast en zei rustig ‘schatje, het is gelukt’.

Gelukkig had Saar een makkelijke zwangerschap, zonder misselijkheid of hoofdpijn. Soms vergat ze zelfs dat ze zwanger was.

Lees het hele verhaal + foto’s in WENDY Magazine editie 19 'Met gierende hormonen', woensdag 7 maart in de winkel. 

Fotograaf: Moon Jansen

4 jaar geleden