Kamukoza: Familieconcerten in Artis

23-09-2022 09:04 | 2 dagen geleden

Dit is een origineel bericht van
Maestro Orkestprodukties

Violiste Noa Wildschut opent nieuwe concertserie in Koningszaal

Op zondag 16 oktober vindt het eerste concert plaats van een nieuwe concertserie in de Koningszaal van het onlangs door koningin Maxima geopende Groote Museum. Een zaal die een roemruchte historie heeft, een belangrijk cultureel centrum was en in volle glorie is gerestaureerd.

In deze concertserie op de zondagochtend presenteert een grote variëteit van topmusici zich aan een breed publiek van jong en oud. Bij alle concerten zullen natuur en wetenschap de rode draad vormen en teneinde de toegankelijkheid voor met name jonge gezinnen te vergroten, zal dirigent Jules van Hessen (Maestro Jules) de concerten op zijn kenmerkende, attractieve wijze toelichten. De internationaal gelauwerde violiste Noa Wildschut zal vergezeld van de Duitse pianiste Elisabeth Brauss de spits afbijten met op het programma onder meer muziek over een geheimzinnige rivier. Verder muziek van Maurice Ravel en Francis Poulenc.

Initiatiefnemer tevens buurman van Artis, cellist Roeland Duijne: “De zaal klinkt geweldig en heeft een unieke sfeer. Gezinnen die een bezoek aan Artis en het fascinerende Groote Museum brengen hebben nu een prachtige mogelijkheid om een inspirerend concert aan hun Artis beleving toe te voegen.”

Zondagochtend 16 oktober 2022

Openingsconcert Kamukoza (Kamermuziek in de Koningszaal)

m.m.v. Noa Wildschut (viool), Elisabeth Brauss (piano), Roeland Duijne (cello)

presentatie: Jules van Hessen (Maestro Jules)

muziek van o.a. Poulenc en Ravel.

Koningszaal Groote Museum

Plantage Middenlaan 41-43

1018 DC Amsterdam

Kaarten vanaf € 10 via: dagtickets.artis.nl/progr...

Aanvang 11.00

Foto’s Noa Wildschut HR: www.noawildschut.com/phot...

Maestro Orkestprodukties
plaats:
Amsterdam
website:
https://kamukoza.nl/