Familie Ali Kaynak herkent zich niet in beeld welke media schetst

14-09-2017 15:49 | 4 jaar geleden Binnenland

Dit is een origineel bericht van
Teurlings & Ellens Advocaten

Met veel verdriet heeft de familie kennis moeten nemen van het onverwachte overlijden van Halal Fried Chicken eigenaar Ali Kaynak. De familie is geschokt en diep geraakt en herkent zich niet in het beeld dat in de media wordt geschetst.

Advocaat Mark Teurlings: Ali was niet alleen enig aandeelhouder van Halal Fried Chicken maar ook bedenker van het concept en de strategie van het bedrijf. De familie en omgeving kent hem als een vredelievende, maatschappelijk betrokken ondernemer en gezinsman die geen vlieg kwaad deed. De familie zal in zijn nagedachtenis de succesvolle onderneming voortzetten.

De familie heeft kennis genomen van de diverse speculaties maar laat het onderzoek aan de politie over. Gedurende dit onderzoek worden geen uitspraken gedaan over de oorzaak en toedracht van Ali’s overlijden. Uiteraard wordt vanuit de familie en het bedrijf alle medewerking aan de politie bij dit onderzoek gegeven.

De familie hecht er belang aan te benadrukken dat de familie en/of het bedrijf niet op enigerlei wijze politiek geëngageerd is. De familie vraagt de tijd en ruimte om dit verlies een plek te geven.

Advocaat Mr. Mark Teurlings van Teurlings & Ellens Advocaten (020-4201475) zal waar nodig als woordvoerder van de familie optreden.

[RA1]Er moet duidelijk worden welke organisatie of persoon dit zegt. Bijvoorbeeld door ‘m in een quote te plaatsen.

Teurlings & Ellens Advocaten
plaats:
Amsterdam
website:
https://www.teurlingsellens.nl/en/