Iceotope kondigt OEM-overeenkomst aan met Hewlett Packard Enterprise voor het leveren van vloeistofkoeling voor edge computing

2 dagen geleden Economie

Dit is een origineel bericht van
PR Newswire

DE nieuwe overeenkomst levert Iceotope's vloeistofgekoelde chassis met HPE ProLiant-servers in elke externe omgeving

SHEFFIELD, Engeland, 22 juli 2021 /PRNewswire/ -- Iceotope Technologies Ltd., wereldwijd marktleider op het gebied van precisie-immersiekoeling, heeft vandaag een OEM-overeenkomst aangekondigd met Hewlett Packard Enterprise (HPE) voor het leveren van zijn vloeistofgekoelde chassis met HPE ProLiant-servers in zijn Ku:l Extreme Data Centre-oplossing. De gecombineerde oplossing draait zowel in zakelijke datacenters als aan de extreme edge om betrouwbare prestaties en efficiëntie mogelijk te maken en tegelijkertijd een hoog beschermingsniveau te garanderen dat vereist is voor barre edge-omgevingen.

Ku:l Extreme is een zeer robuuste microdatacenter oplossing voor het distribueren van hoogwaardige zakelijke computing naar extreme edge-omgevingen waar mensen, vervuilende stoffen in de lucht, vocht en de elementen een echte IT-uitdaging en bedreiging vormen. Deze baanbrekende oplossing is geschikt voor één server, ultra-efficiënt en zeer schaalbaar. Het biedt contactloze bediening met geavanceerd Out-of-Band-beheer dat volledige controle biedt over het gehele systeem, op afstand.

Iceotope Technologies CEO, David Craig zei: "IT- en datacentermanagers worden vandaag de dag belast met de taak om doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te halen, terwijl de zwaartekracht van gegevens voor meer complexiteit zorgt naarmate er meer en meer verwerkings- en analysevermogen naar de edge wordt getrokken, in de nabijheid van het gebruikspunt. Deze OEM-overeenkomst met HPE biedt toegang tot de meest efficiënte en effectieve oplossing om servers in een optimale omgeving te onderhouden voor betrouwbare IT-diensten."

De aankondiging van de OEM-overeenkomst met HPE volgt op de vorming in 2019 van een strategische samenwerking tussen Iceotope, Schneider Electric en Avnet, de wereldwijde leverancier van technologieoplossingen. De samenwerking biedt een innovatief antwoord op uitdagingen als gevolg van de stijgende chip- en rackdichtheid, de druk om de energie-efficiëntie te verhogen, ruimtebeperkingen, waterverbruiksbeperkingen en barre edge-omgevingen. Met RedFish- compatibele Out-of-Band-beheermogelijkheden en de EcoStruxure IT-oplossing van Schneider Electric wordt bewaking en beheer op afstand naar een nieuw niveau getild. Hiermee wordt proactief inzicht kan verkregen in kritieke bedrijfsmiddelen die van invloed zijn op de gezondheid en beschikbaarheid van IT-omgevingen, zodat de prestaties van de infrastructuur worden geoptimaliseerd en de risico's tot een minimum worden beperkt.

Phil Cutrone, Vice President en Algemeen Manager van Service Providers, OEM en Major Accounts bij HPE zei: "Er is een grotere behoefte aan contactloze edge computing-mogelijkheden om de betrouwbaarheid te garanderen op afgelegen locaties waar bewaking en onderhoud door personen niet altijd haalbaar is. Onze nieuwste samenwerking met Iceotope Technologies komt aan deze vereisten tegemoet door het Ku:l Extreme-chassis van Iceotope te integreren met hoogwaardige HPE ProLiant-servers die zijn voorzien van HPE Integrated Lights Out (iLo) voor out-of-band-communicatiebeheer. De gecombineerde oplossing biedt klanten toegang tot toepassingen met hoge dichtheid met behulp van precisie-immersie, vloeistofgekoelde racks voor onmiddellijke inzet in elke omgeving, of dat nu op locatie in een datacenter is of op de edge."

Nicole Enright, President van Avnet Integrated zei: "Het gebruik van precisie-immersiekoeling is onvermijdelijk, vooral met de explosieve vraag naar betrouwbare, krachtige edge computing. Dankzij zijn samenwerking met Iceotope en Schneider Electric, en een uitgebreide OEM-relatie met HPE, is Avnet Integrated als geen ander in staat om precisiegekoelde IT-racks met HPE-servers te integreren en te implementeren. Door gebruik te maken van onze wereldwijde aanwezigheid op het gebied van integratie, wereldwijde implementatie- en ondersteuningsdiensten en ons indrukwekkende aanbod van financiële diensten, kunnen wij de belofte waarmaken van betrouwbare, langdurige prestaties overal aan de edge, met volledige garantie en ondersteuning. Avnet bevordert zo het gebruiksgemak en de inzetbaarheid van vloeistofgekoelde computersystemen, waar ze ook nodig zijn voor eindgebruikers, als hun vertrouwde IT-dienstverlener."

Precisie-immersiekoeling op chassisniveau voor de IT-stack van de cloud tot aan de edge

Vloeistofkoeling biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van eenvoud, kosten, warmteafvoer en energie-efficiëntie. Hoewel deze voordelen zowel tastbaar als meetbaar zijn, zullen andere vloeistofkoelingstechnologieën ontwerpbeperkingen hebben die waarschijnlijk zullen worden opgelegd aan het IT-ontwerp met mogelijke prestatiebeperkingen, afhankelijk van de leverancier van de oplossing.

Iceotope's precisie-immersiekoelingsoplossing op chassisniveau verwijdert de warmte van elk onderdeel van uw systeem op betrouwbare en efficiënte wijze. Precisie levering van diëlektrische koelvloeistof vermindert de noodzaak om het ontwerp van de IT-oplossing in te perken, terwijl de koeling direct op de hotspots wordt gemaximaliseerd. Dit betekent dat er geen prestatiebeperkende hotspots zijn en geen front-to-back luchtkoeling, of bottom-to-top immersiebeperkingen.

Ga voor meer informatie naar onze site.

Over Iceotope

Iceotope's oplossingen voor precisiekoeling op chassisniveau zijn ontworpen om de hele IT-stack te koelen, in elke gebruikssituatie, van Hyperscale tot de Extreme Edge. Doordat er geen ventilatoren en luchtkoelingsinfrastructuur nodig zijn, werken de technologieën van Iceotope vrijwel geruisloos. Dit zorgt voor een drastische verlaging van het energie- en waterverbruik en aanzienlijke kostenbesparingen bij het ontwerp, de bouw en de exploitatie van datacenters en HPC-oplossingen. Ga voor meer informatie naar: www.iceotope.com

Over Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise is het wereldwijde edge-to-cloud bedrijf dat organisaties helpt hun resultaten te versnellen door waarde te ontsluiten uit al hun data, overal. HPE houdt zich al tientallen jaren bezig met het bedenken van een nieuwe toekomst en het innoveren van de manier waarop mensen leven en werken. HPE levert unieke, open en intelligente technologische oplossingen die worden geleverd als een dienst - Compute, Storage, Software, Intelligent Edge, High Performance Computing en Mission Critical Solutions - met een consistente ervaring voor alle clouds en edges, ontworpen om klanten te helpen nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen, op nieuwe manieren te werken en de operationele prestaties te verbeteren. Ga voor meer informatie naar: www.hpe.com

Over Avnet

Als een toonaangevende wereldwijde technologiedistributeur en leverancier van oplossingen, komt Avnet al een hele eeuw tegemoet aan de alsmaar wijzigende behoeften van klanten. Wij ondersteunen klanten in elke fase van de levenscyclus van een product, van idee tot ontwerp en van prototype tot productie. Onze unieke positie in het centrum van de technologische waardeketen stelt ons in staat de ontwerp- en leveringsfasen van productontwikkeling te versnellen, zodat klanten sneller inkomsten kunnen genereren. Al meerdere decennia helpt Avnet zijn klanten en leveranciers over de hele wereld om de transformatieve mogelijkheden van technologie te realiseren. Ga voor meer informatie over Avnet naar www.avnet.com.

Foto -

Logo -

Spa Communications Simon Merrick PR Account Director smerrick@spacomms.com 07803 931138

Iceotope Technologies Limited Pascal Holt Director of Marketing pascal.holt@iceotope.com 07545 071119

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

The Yang Guoqiang family comes in fourth on 2021 Forbes China Philanthropy List

This marks the 13th time that the family has been included in the list

FOSHAN, China, July 24, 2021 /PRNewswire/ -- Country Garden founder and chairman Yang Guoqiang and his family were China's fourth most generous providers of charitable cash donations in 2021 according to the 2021 China Philanthropy List released by Forbes China on July 20, with the founder and family having donated 2.38 billion yuan (approx. US$357 million). This is the 13th time that the Yang family has been included in the list, reflecting his continuous contributions to worthwhile causes.

Over the past 20+ years, the Yang Guoqiang family, Country Garden Group and Guangdong Guoqiang Public Welfare Foundation have donated in the aggregate of over 9 billion yuan (approx. US$1.3 billion) for poverty alleviation, vocational education, teaching and scientific research, helping lift more than 490,000 underprivileged people out of poverty.

Based on the notion that knowledge can change our fate, the three entities have been involved in poverty alleviation through their support of educational programs over the past 24 years.

In 1997, Mr. Yang donated 1 million yuan (approx. US$150,000), half of his total wealth at the time, to set up the Zhongming Grant Program, an effort designed to fund economically disadvantaged yet outstanding university students. In 2002, he once again gave half of his net worth (260 million yuan (approx. US$39 million)) to establish Guohua Memorial Middle School, the only private high school in China that provides free education and accommodations to needy students who came from all over the country to join the curriculum.

Notably, with the launch of the grant program, the charity schools and the events in support of education, he has helped change the fate of over 100,000 underprivileged students through education. In addition, the Yang Guoqiang family has invested more than 1.1 billion yuan (approx. US$165 million) to establish Guangdong Country Garden Polytechnic and Gansu Linxia Guoqiang Vocational Technical School, both of which provide skills training to students of limited means, in an effort to not only facilitate the expansion of vocational education facilities but also deepen the involvement of companies and organizations across a wide swath of industries into the educational process.

"I used to be a poor student. I couldn't have finished high school without grants from the government," said Mr. Yang. "The government's reform and opening-up policies have given me an opportunity to give back to society, and I have taken this mission on as a personal responsibility."

As the Yang family's fortunes have continued to grow, the family, Country Garden Group and Guangdong Guoqiang Public Welfare Foundation have deepened their efforts in doing away with poverty with the launch of projects to help those less fortunate in 57 counties across 16 provinces. In addition, they are exploring a replicable, effective and sustainable model for reducing poverty by providing targeted assistance in matters of education and employment, as well as facilitating the engagement of the corporate world in these efforts and working in concert with the Party to do so. Building on its success in poverty alleviation, Country Garden Group has shifted its focus to rural revitalization, with the aim of creating an effective model that involves businesses as well as organizations and that promotes the cultivation of talented individuals. The model also facilitates a better understanding of the importance of culture and ecology while opening up a path by which private enterprises can do its bit to help revitalize rural areas.

In February 2021, Mr. Yang was awarded the title of "National Advanced Individual in Poverty Alleviation" for his outstanding contribution to poverty reduction. This follows his garnering of the China Poverty Eradication Award for Innovation in 2015 and the National Poverty Alleviation Award for Outstanding Contribution in 2016. In October 2019, his daughter, Yang Huiyan, who is also Country Garden Group's co-chairperson, was honored with the 2019 National Poverty Alleviation Award for Outstanding Contribution following the receipt of the China Charity Award for Special Contribution in 2008 and the China Charity Award for Individuals in 2018.

Photo - Photo -

CONTACT: Media Contact:Xiaohong Shi, +86-13760809178

9 uur geleden

Tokyo 2020 Olympic Games - Jumping Preview

Jumping looks set to be a testing thriller

LAUSANNE, Switzerland, July 23, 2021 /PRNewswire/ -- Tokyo 2020 is one of the most talked-about Olympic Games of all time, and as it arrives a year late and filled with challenges, for the stars of international Jumping the questions are clear: How will the three-rider no-drop-score format play out in the battle for the Team medals? And is there anyone to get in the way of the pair who claimed individual silver at the FEI World Equestrian Games in 2018 and the individual European title a year later - Martin Fuchs and his super-horse Clooney - when it comes to individual gold?

https://mma.prnewswire.com/media/1580472/FEI_Nick_Skelton.jpg ]

With so few team competition opportunities in the lead-up to these Games, it's difficult to make any predictions, but if the Division 1 Nations Cups that took place last month are anything to go by, then the on-form countries are Sweden, Switzerland, Germany and the Netherlands.

A total of 75 athletes will be chasing down their individual dreams when the action begins at Baji Koen on 3 August, and athletes from 19 countries will be giving it everything they've got when the team contest gets underway on 6 August. It will be a fascinating four days of Olympic equestrian sport.

Team France are the defending champions having clinched gold for only the second time in Olympic history in Rio 2016, and Penelope Leprevost is the only member of that victorious team to line out again at Tokyo 2020 where she will be joined by Mathieu Billot and Nicolas Delmotte. Silver went to the USA five years ago, while Germany won out in a thrilling jump-off against Canada for the bronze.

Comeback king Nick Skelton won Britain's first Olympic Individual title in Rio with Big Star, a phenomenal and emotional achievement for the 58-year-old who had broken his neck in a fall 16 years earlier. Silver went to Sweden's Peder Fredricson and the brilliant All In and this pair, who won individual European gold in 2017, will be joined by Malin Baryard-Johnson (Indiana) and Henrik von Eckermann (King Edward) in Tokyo.

The British have two of the team that secured Olympic gold for their country for the first time in 60 years in London 2012, and both Scott Brash (Hello Jefferson) and Ben Maher (Explosion W) also look set to challenge strongly for the individual medals.

READ MORE

Images

Images available on FEI Flickr for editorial use only.

FEI Social Media

Facebook, Instagram, Twitter, FEI-YouTube

#EquestrianShowjumping #Showjumping #Equestrian #Tokyo2020 #Olympics

Video content All video footage is available at https://fei.broadcast-content.tv/ with the following login details: media@fei.org Password: FEI2018

Media Toolkit View the FEI Equestrian Media Toolkit here

Follow all media updates and competition results throughout the Games.

Click here for more information on Equestrian at the Olympic Games.

About FEI

Media contact:

Shannon Gibbons FEI Media Relations & Media Operations Manager Shannon.gibbons@fei.org +41 78 750 61 46

Photo - Logo -

https://mma.prnewswire.com/media/1578235/Logo.jpg ]

16 uur geleden

SI Group Signs Agreement To Sell Industrial Resins Business To ASK Chemicals

Agreement Includes Products, Technology, and Manufacturing Assets in Brazil, India & South Africa

SCHENECTADY, N.Y., July 23, 2021 /PRNewswire/ -- SI Group, a leading performance additives company, announced today plans to complete an agreement to sell the majority of its global Industrial Resins business to ASK Chemicals, a portfolio company of private equity firm, Rhône Group, LLC.

The transaction includes SI Group's Industrial Resins products and associated manufacturing sites in Rio Claro, Brazil; Ranjangaon, India; and Johannesburg, South Africa, as well as licensed technology and multiple tolling agreements globally. ASK Chemicals, headquartered in Hilden, Germany, is a market leader in the foundry materials sector and manufactures binders, coatings, feeders, filters, and release agents, as well as metallurgical products including inoculants, inoculation wires and master alloys for iron casting.

"We remain confident this is the right strategic move for our employees and our business. ASK Chemicals has proven industry expertise that will add significant value and continuously enhance these businesses," said David Bradley, President & CEO of SI Group. "The deal also allows us to focus more intentionally on building and growing our portfolio as a performance additives powerhouse."

SI Group will carve out related businesses at these sites, including the manufacture of Rubber & Adhesives, Oilfield, and Surfactants, as well as Foundry products in Brazil, and will operate tolling agreements with ASK. The company will also retain the Industrial Resins businesses in the U.S. and China.

About SI Group

SI Group is a global leader in the innovative technology of performance additives, process solutions, active pharmaceutical ingredients, and chemical intermediates. SI Group solutions are essential to enhancing the quality and performance of countless industrial and consumer goods within the plastics, rubber & adhesives, fuels & lubricants, oilfield, pharmaceutical, and industrial resins industries. Headquartered in Schenectady, New York, SI Group's global manufacturing footprint includes 24 facilities on five continents, serving customers in 90 countries with 2,800 employees worldwide. SI Group innovates and drives change to create value with a passion for safety, chemistry, and extraordinary results. Learn more at www.siigroup.com.

Media Contact: Joseph Grande ph: + 1.413.684.2463 joe@jgrandecommunications.com

Logo -

16 uur geleden

Violette becomes Guerlain Creative Director of Makeup

PARIS, July 23, 2021 /PRNewswire/ -- With her creativity, daring, Parisian chic, eye for high standards and genuine sense of commitment, Violette seemed destined to join a House synonymous with French beauty and constant innovation, still emphasizing modernity despite being over 190 years old.

To view the Multimedia News Release, please click: https://www.multivu.com/players/uk/8929251-violette-becomes-guerlain-creative-director-of-makeup/

"My story with Guerlain is really the story of my femininity... As a little girl, Météorites with its little pastel-coloured pearls for the complexion had a real aesthetic impact on me. I'd stare at the box fascinated, I couldn't wait to become a woman... I pictured myself at my dressing table putting on lipstick, perfume and dipping a brush into these incredible Météorites. Today, I've been invited to write the next chapter in Guerlain's history as Director of Makeup. That's the magic of beauty."

Of Guerlain, Violette says: "Guerlain is a woman! A modern Empress... and a Parisienne, right down to her fingertips. I'm so happy to be joining an iconic House with such a rich heritage, where I can pass Guerlain's values in makeup on to a new generation and share it with those who, no matter their gender, celebrate beauty today and will celebrate it tomorrow.

As a pioneer, the Guerlain House must show commitment by becoming environmentally involved and engaging with femininity in broad and diverse way."

When it comes to Violette's philosophy "the sky's the limit", or in other words "nothing's impossible". As a young woman she's made a place for herself within the makeup world. And as a French woman she gained recognition in the United States within just a few months of moving there on a whim in 2015 (her astrological sign is Aries, which explains her tenacity and taste for risk). She has collaborated with major houses since the beginning of her career (namely with Dior as a Makeup Designer and more recently with Estée Lauder, where she held the post of Global Beauty Director at just 33 years old.) Violette has succeeded in making a name for herself - a first name at that - thereby inscribing her work into the annals of contemporary beauty. Her world is a unique and fertile one, where her spontaneous creativity, Parisian sensibilities, masterful techniques and love of art are blended together.

"Just like Guerlain, I think of art as an inexhaustible source of inspiration. I'm used to saying that art is the love of my life."

Her portfolio is filled with thousands of images from collaborations with renowned magazines including Vogue, Harper's Bazaar, W Magazine, T Magazine, Dazed, Teen Vogue and Elle. And while fashion photography may be her playground of choice, she knows better than anyone else that makeup is nothing if not the art of bringing out the beauty in each and every one of us. With many followers across social media (namely 400k followers on Instagram) she created her own Violette_fr YouTube channel 6 years ago to share makeup tutorials and beauty snapshots.

For a woman who applies makeup with such effortlessness and ease, sharing her experiences with a passionate community of fans was instinctive. Which is why she launched her own line of makeup in April 2021, named quite naturally VIOLETTE_FR.

Today, Guerlain and Violette will start writing a new chapter in the history of beauty. As a duo.

Logo: Photo:

Contacts:

UK: Joanna Sophia Rash PR Manager jrash@guerlain.fr

USA : Alexa Cohen Senior Manager, Communications & Makeup Alexa.Cohen@lvmhuspc.com

CONTACT: UK Office: 0207 563 7560, Mobile: 07767 248102, US Tel. : +1 (212) 931 1318 Cell: +1 (508) 733 3719

18 uur geleden

THC BioMed Announces Shipment to Yukon

THC.CSE THCBF - OTC TFHD.F

VANCOUVER, BC, July 23, 2021 /PRNewswire/ -- THC BioMed Intl Ltd. ("THC BioMed" or the "Company" is pleased to announced that it has completed its first shipment to Yukon Cannabis. The shipment contains dried cannabis and cannabis cookies.

About THC

THC BioMed is one of Canada's oldest active licensed cannabis companies. THC BioMed is a Cannabis Act Licensed Producer of medical and recreational cannabis.

The Canadian Securities Exchange (CSE) has not reviewed and does not accept responsibility for the adequacy or the accuracy of the contents of this release.

Contact : President and CEO: John Miller, THC Biomed Intl Ltd., T: 1-844-THCMEDS, E: info@thcbiomed.com

Web site: http://thcbiomed.com//

20 uur geleden

GWM POER Lure International Championship Closes, Creating All-scenario Life

BAODING, China, July 23, 2021 /PRNewswire/ -- On July 16, the first match of the 2021 GWM POER Lure International Championship closed successfully. The Championship attracted many highly-skilled Lure contestants and audiences from various circles of interest. Covered by more than 350 media and live-streamed across the Internet, the Championship became a hit.

Lure fishing started in North America and has become a global popular competitive sport after 40 years' development. It is loved by fishing enthusiasts. Lure enthusiasts have to carry professional equipment and Lure boats and trek over mountains and water. Therefore, pickups that can go off-road, tow and load should be a must-have for them. GWM POER's independent and open trunk is perfect for placing items and can easily tow a Lure boat anywhere. Able to be placed steadily in 700mm of water, GWM POER is a considerate product in the eyes of Lure enthusiasts. GWM POER has sponsored the Lure International Championship for two consecutive years. Its vehicle support for Lure contestants has been highly recognized.

As the NEXT-Gen Smart Safety Pickup, GWM POER adopts a user-centric approach and explores different circles to make its product an intimate all-scenario companion. Besides Lure, GWM POER has also probed into eight outdoor circles around the world, including cross-country activities, expeditions and camping, showing its all-scenario hardcore performance, and bringing infinite possibilities of diversified lifestyles to global users.

Equipped with three differential locks, crawling mode, tank U-turn, 7 all-terrain driving modes and other comprehensive off-road devices, GWM POER beat bad road conditions with ease during the Mount Everest Elevation Survey. The journey was tested by rain, snow, fog and other complicated weather. GWM POER crossed the snow-and-ice roads on the Kya Wu Lha Pass at 5,200 meters above sea level with 108 turns in Mount Everest National Park, paying tribute to the climber's spirit. GWM POER invited well-known commentators Ahmed Al Shehri and Hani Daghustani to drive across oases, deserts and castles in Saudi Arabia to highlight its powerful trafficability, extrication and loading power under the exotic charm. GWM POER, combining muscular vehicle body, smart technology, hardcore performance and high safety, restored the multiple dimensions of life with tents and motorcycles in South Africa and linked user emotions through the integration of scenario-based activities and life. In the future, GWM POER will also be fully integrated into the South African pickup culture through a series of sponsored joint activities across the sea fishing, cycling and camping circles.

Since its launch, GWM POER has accumulated tens of thousands of users and is highly recognized by the market. It has won the Chilean "Best Pickup of the Year", "The Car of the Year" issued by media authorities in Australia and New Zealand and other authoritative awards in succession. In the future, GWM POER will continue to optimize its products, innovate its usage scenarios, and create a cooler product experience for global users.

Photo -

CONTACT: Pupu Li, +86-13466544432, lipupu@dsconsulting.com

22 uur geleden