Opening 2e Krajicek Playground in Breda

27-05-2022 16:28 | 1 maand geleden

Dit is een origineel bericht van
Krajicek Foundation

Persuitnodiging:

Opening Krajicek Playground Heintje van Poppel op 30 mei 2022

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Krajicek Playground Heintje van Poppel in Breda opent

Breda – Op 30 mei opent aan de Scheldestraat 1 in Breda de tweede Krajicek Playground in Breda. Wethouder Tim van het Hof zal om 16:15 u bij deze opening aanwezig zijn.

Het belooft een gezellig feest voor de buurt te worden, aanstaande maandag aan de Scheldestraat. Krajicek Playground Heintje van Poppel opent met diverse sportieve activiteiten voor kinderen, zoals pijl en boog schieten, voetballen en kickboksen. Daarbij is er voor iedereen een hapje en een drankje, om deze tweede Playground van Breda feestelijk te openen.

De Playground is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Breda, Breda Aktief, welzijnsorganisatie Surplus en de Krajicek Foundation.

De activiteiten starten om 15:30 uur en rond 16:15 u zal de officiële opening met de wethouder plaatsvinden.

Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen en mee te doen met de activiteiten.

Samen met gemeenten legt de Krajicek Foundation door heel Nederland Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen. De Scholarshippers zijn rolmodellen in de wijk. Zo begeleiden zeer gemotiveerde jongeren uit de wijk zelf de activiteiten en werkt dit voor de hele buurt positief. De Krajicek Scholarshippers werken samen met de buurtsportcoaches van Breda Aktief.

Regiomanager Hasan Abaka van de Krajicek Foundation:“Op de Playground zullen minimaal twee keer per week activiteiten worden verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partner voor ons daarin is Breda Aktief. Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft!"

“Ook op deze nieuwe Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Abaka.

Krajicek Foundation in Breda

Momenteel zijn er diverse Scholarshippers vanuit de Krajicek Foundation actief in Breda. Zij zorgen er samen met de partners voor dat vele kinderen wekelijks gratis buiten kunnen sporten en spelen, wat helpt om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.

Met de opening van deze Playground, liggen er twee Krajicek Playgrounds in Breda.

Contactpersoon ter plaatse:

Regiomanager Hasan Abaka, 06- 82 11 79 14.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i. Krajicek Foundation.

Vanessa@krajicek.nl

06-27093002

Krajicek Foundation
plaats:
Breda
website:
https://krajicek.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Streetwise Cup finale mét Soufiane Touzani 

PERSUITNODIGING

Streetwise Cup finale mét Soufiane Touzani 

Zondag 26 juni is het zover: de finale van de Streetwise Cup in Rotterdam. De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland georganiseerd door de Cruyff Foundation en Krajicek Foundation. Naast plezier in het spel, staan respect en eerlijkheid centraal. Want in de Streetwise Cup is iedereen gelijk.

De afgelopen maanden hebben jongens en meiden in de leeftijdscategorieën 10 tot 12 jaar en 13 tot 15 jaar door heel Nederland gestreden om een plekje in de finale. Winnen ze als team tijdens de finale én spelen ze met respect? Dan krijgen zij de felbegeerde beker. De prijzen worden uitgereikt door niemand minder dan Soufiane Touzani.  

Naast het voetbaltoernooi vinden er diverse activiteiten plaats zoals 3x3 basketbal, rolstoeltennis, streetdance en freerunning. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, dus kom kijken en doe mee!  Ook is het mogelijk om FIFA te spelen tegen de E-sporters van Feyenoord, Sparta en Excelsior! De finaledag organiseren we in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam. 

We nodigen jullie uit om op zondag 26 juni aanwezig te zijn bij de finale van de Streetwise Cup.

Tijdschema

09.30 uur   Teams aanwezig

10:45 uur Officiële opening

11:00 uur  Start eerste wedstrijden

13.55 uur   Pauze

14.30 uur  Finales

15.50 uur   Prijsuitreiking door Soufiane Touzani

16.00 uur   Einde 

Wij raden aan om tussen 14.30 en 16.00 uur aanwezig te zijn bij het evenement. Rondom de prijsuitreiking is het mogelijk om Soufiane Touzani te interviewen.

Locatie

Sportplaza Zuiderpark, Rotterdam.

Zuiderparkpromenade-Oost, 3084 EC in Rotterdam

 

2 weken geleden

Persuitnodiging: Krajicek Foundation richt blik op toekomst tijdens 25-jarig bestaan

Persuitnodiging

KRAJICEK FOUNDATION RICHT BLIK OP TOEKOMST TIJDENS 25-JARIG JUBILEUM

Jubileumviering op 7 juli op 1e Krajicek Playground van Nederland

DEN HAAG – Al 25 jaar lang brengt de Krajicek Foundation kinderen en jongeren letterlijk en figuurlijk op een positieve manier in beweging. Dat vieren we op donderdag 7 juli van 11:00 – 13:00 uur op de compleet getransformeerde Krajicek Playground Hondius in Den Haag. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst nemen we u mee in het heden, het verleden en de toekomst van de foundation. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Krajicek Playground Hondius was in 1997 de allereerste Krajicek Playground van Nederland. Op dit moment zijn er 127 Krajicek Playgrounds verspreid over het hele land waar dagelijks meer dan 5.500 kinderen onder begeleiding van gemotiveerde jongeren sporten en spelen.

Samen met de jongeren die activiteiten organiseren op hun Krajicek Playground wordt er tijdens de bijeenkomst stilgestaan bij het werk van de Krajicek Foundation en bij de betekenis van de foundation voor de Nederlandse samenleving en kwetsbare wijken in het bijzonder.

Diezelfde middag lichten o.a. oprichter Richard Krajicek en Gerlinde van Raalte (directeur Krajicek Foundation) toe, hoe zij zich de komende jaren samen met vele anderen sport als middel inzetten voor de kinderen en jongeren in kwetsbare wijken. Want kinderen die regelmatig buiten sporten en spelen, zijn gezonder, vrolijker en ontwikkelen sneller hun talenten.

Naast Richard Krajicek en zijn familie, zijn ook ambassadeurs Gregory Sedoc, Stijn Franssen en Serdar Gözübüyük aanwezig.

Kinderen van de naastgelegen basisschool De Klimop zijn op de Krajicek Playground aan het sporten en spelen.

PROGRAMMA    

11:00 uur

Ontvangst pers

11:05 uur

Start podiumprogramma, presentatie Jamie Trenité                               

11:15 – 12:00 uur    

Rondgang langs activiteiten op Krajicek Playground Hondius  met o.a.  sportdemonstraties, inspirerende verhalen, onthulling muurschildering en muziek.

12:00 uur

Podiumprogramma waarbij op indrukwekkende wijze de volgende 25 jaar van de Krajicek Foundation wordt ingeluid.

12:15 uur

Mogelijkheid tot afnemen interviews

-         Richard Krajicek

-         Gerlinde van Raalte – directeur Krajicek Foundation

-         Jongeren werkzaam op de Krajicek Playgrounds

-         Gregory Sedoc, ambassadeur

-         Stijn Franssen, ambassadeur

-         Sedar Gözübüyük, ambassadeur

13:00 uur

Einde

                                            

ADRES                                                                                                                           

Krajicek Playground Hondius

Hondiusstraat 45

Den Haag 

OVER DE KRAJCEK FOUNDATION

Al 25 jaar motiveert de Krajicek Foundation jeugd in aandachtswijken om regelmatig te bewegen en daarmee een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Een veilige plek dicht bij huis waar kinderen onbezorgd kunnen sporten en spelen. Dat is wat de Krajicek Foundation biedt. Dit gebeurt onder begeleiding van zogenaamde Krajicek Scholarshippers: jongeren uit de wijk die positief opvallen en die in ruil voor een studiebeurs wekelijks sportactiviteiten op de Krajicek Playground organiseren.

De Krajicek Foundation gelooft in de kracht van rolmodellen uit de eigen wijk.  Zij zijn als geen ander in staat om kinderen en jongeren voor wie sport en spel niet vanzelfsprekend is en waarbij het veelal ontbreekt aan rolmodellen, ruimte en financiële middelen, met plezier te laten bewegen, een positieve ervaring te bieden, met elkaar in contact te brengen en perspectief te bieden.

Dankzij de intensieve samenwerking met gemeenten, buurtsportcoaches en bewoners zijn er op dit moment dagelijks meer dan 5.500 kinderen actief op 127 Krajicek Playgrounds onder begeleiding van ruim 200 Krajicek Scholarshippers.

De droom van de Krajicek Foundation is dat alle kinderen in Nederland gelijke kansen hebben om de beste versie van zichzelf te worden.

Let's Play.

Meer informatie vindt u op www.krajicek.nl

2 weken geleden

Krajicek Playground Heintje van Poppel met penalty geopend!

Persbericht:

Opening Krajicek Playground  Heintje van Poppel op 30 mei 2022

Krajicek Playground Heintje van Poppel met penalty geopend

Breda – Op 30 mei opende aan de Scheldestraat 1 de tweede Krajicek Playground in Breda. Wethouder Tim van het Hof verrichtte met een penalty -in de kruising- de officiële opening.   

 

De buurt was uitgelopen voor de feestelijke opening, met hapjes en drankjes. De kinderen en jongeren deden mee aan kickboksen, pijl en boog schieten en een voetbaltoernooi.

Dat laatste, voetballen, kon natuurlijk niet ontbreken, op deze Krajicek Playground die naar Heintje van Poppel is vernoemd. Tenslotte was dit NAC icoon die enorm veel kinderen heeft gestimuleerd te gaan voetballen en was hij zeer betrokken bij zijn buurt in Breda.

Vlnr: Tim van het Hof (wethouder), Thijs Koerselman (Raad voor Ruimte), Hasan Abaka (Regiomanager Krajicek Foundation), in het rood de 5 Krajicek Scholarshippers, daarnaast Younes Aknin (Sportleider Breda Aktief), Nadir Lahrech (hoofdtrainer Boksschool Team Iron), Jaap van Loon (jongerenwerker van Surplus) en Dennis Wilthagen (kennis van de familie van Heintje van Poppel). 

Met een penalty - in de kruising- opende wethouder Tim van het Hof deze tweede Krajicek Playground in Breda

De Playground is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Breda, Breda Aktief, welzijnsorganisatie Surplus en de Krajicek Foundation.

Krajicek Playgrounds

Samen met gemeenten legt de Krajicek Foundation door heel Nederland Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen. De Scholarshippers zijn rolmodellen in de wijk. Zo begeleiden zeer gemotiveerde jongeren uit de wijk zelf de activiteiten en werkt dit voor de hele buurt positief. De Krajicek Scholarshippers werken samen met de buurtsportcoaches van Breda Aktief.

Regiomanager Hasan Abaka van de Krajicek Foundation:“Op de Playground zullen minimaal twee keer per week activiteiten worden verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partner voor ons daarin is Breda Aktief. Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft!"

“Ook op deze nieuwe Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Abaka. 

Krajicek Foundation in Breda

Momenteel zijn er vijf Scholarshippers vanuit de Krajicek Foundation actief in Breda. Zij zorgen er samen met de partners voor dat vele kinderen wekelijks gratis buiten kunnen sporten en spelen, wat helpt om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.  

Met de opening van deze Playground, liggen er twee Krajicek Playgrounds in Breda.

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i. Krajicek Foundation. 

Vanessa@krajicek.nl 

06-27093002 

1 maand geleden

Vuurvlammen bij feestelijke opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg

Persbericht:

Opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg te Zaandam op 19 mei 2022

Vuurvlammen bij feestelijke opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg

Zaandam- Op 19 mei opende burgemeester Jan Hamming samen met wethouder Gerard Slegers de overkapping boven Krajicek Playground Poelenburg. Door een speciale donatie vanuit de Postcode Loterij is deze overkapping gerealiseerd. Het is de derde overkapte Krajicek Playground van Nederland.

 

Burgemeester Jan Hamming opende met een druk op een speciale rode knop de overkapping, waarna een spectaculaire show van vuur het feestelijke moment markeerde.

“Fantastisch dat we deze overkapping kunnen toevoegen aan een wijk waar de kinderen het zo nodig hebben!” aldus de enthousiaste burgemeester. Op de feestelijke opening waren vooral veel tieners afgekomen.

Regiomanager Chris Kaper: ‘Door de overkapping kan de Playground het gehele jaar gebruikt worden, zowel bij regen en sneeuw als bij extreme warmte. We verwachten dat de jeugd uit de buurt hierdoor vaker zal gaan bewegen op en rond de Playground. We vinden het belangrijk om dit effect te meten en dat gaan we samen met het Mulier Instituut onderzoeken. In Den Haag is al onderzocht wat de overkapping heeft gedaan voor de buurt. De bewoners waren heel positief dat er zo’n zichtbare, opvallende investering is gedaan. Dat verwacht ik ook in Poelenburg. Het is een mooie, duurzame overkapping.’

Ook kunnen er onder de overkapping andersoortige events georganiseerd worden, zoals marktjes voor de buurt. De ervaringen bij de overkapping in Rotterdam zijn erg positief op dit vlak.

Samenwerkende lokale organisaties

De komst van de overkapping stimuleert ook dat lokale organisaties elkaar weten te vinden. Het openingsfeest werd georganiseerd door de Krajicek Foundation samen met DOCK jongerenwerk, het sportbuurtwerk van Sportbedrijf Zaanstad, jeugdwerk van SK Coaching en de voetvalvereniging Rood Wit.  

 

Krajicek Foundation

Samen met gemeenten legt de Krajicek Foundation door heel Nederland Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen. De Scholarshippers zijn rolmodellen in de wijk. Zo begeleiden zeer gemotiveerde jongeren uit de wijk zelf de activiteiten en werkt dit voor de hele buurt positief. De Krajicek Scholarshippers werken samen met de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Zaanstad.

 

Regiomanager Chris Kaper van de Krajicek Foundation:

“Op de Playground worden minimaal twee keer per week activiteiten verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partner voor ons daarin is Sportbedrijf Zaanstad. Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft!"

“Ook op deze Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Kaper. 

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i.

Krajicek Foundation. 

Vanessa@krajicek.nl 

06-27093002 

 

1 maand geleden

Feestelijke opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg

Persuitnodiging:

Opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg te Zaandam op 19 mei 2022

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Feestelijke opening overkapping Krajicek Playground Poelenburg

Zaandam- Op 19 mei opent burgemeester Jan Hamming samen met wethouder Gerard Slegers de overkapping boven Krajicek Playground Poelenburg. Door een speciale donatie vanuit de Postcode Loterij is deze overkapping gerealiseerd. Het is de derde overkapte Krajicek Playground van Nederland.  

Regiomanager Chris Kaper: ‘Door de overkapping kan de Playground het gehele jaar gebruikt worden, zowel bij regen en sneeuw als bij extreme warmte. We verwachten dat de jeugd uit de buurt hierdoor vaker zal gaan bewegen op en rond de Playground. We vinden het belangrijk om dit effect te meten en dat gaan we samen met het Mulier Instituut onderzoeken. In Den Haag is al onderzocht wat de overkapping heeft gedaan voor de buurt. De bewoners waren heel positief dat er zo’n zichtbare, opvallende investering is gedaan. Dat verwacht ik ook in Poelenburg. Het is een mooie, duurzame overkapping.’

Ook kunnen er onder de overkapping andersoortige events georganiseerd worden, zoals marktjes voor de buurt. De ervaringen bij de overkapping in Rotterdam zijn erg positief op dit vlak.

Samenwerkende lokale organisaties

De komst van de overkapping stimuleert ook dat lokale organisaties elkaar weten te vinden. Bij het openingsfeest organiseren DOCK jongerenwerk, het sportbuurtwerk van Sportbedrijf Zaanstad, jeugdwerk van SK Coaching en de voetvalvereniging Rood Wit samen een voetbaltoernooi en andere sportieve activiteiten.

 

Krajicek Foundation

Samen met gemeenten legt de Krajicek Foundation door heel Nederland Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen. De Scholarshippers zijn rolmodellen in de wijk. Zo begeleiden zeer gemotiveerde jongeren uit de wijk zelf de activiteiten en werkt dit voor de hele buurt positief.

De twee Scholarshippers van Playground Poelenburg doen ook mee aan het project District Sport van NOC*NSF. Hierbij zetten zij een eigen sportclub op die activiteiten organiseert voor en door jongeren. Zij worden hierbij begeleid door Dock en Sportbedrijf Zaanstad.

Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen en mee te doen met de activiteiten.

Het programma

Datum:                 Donderdag 19 mei 2022

Tijd:                      Vanaf 16:00 uur activiteiten, waaronder voetbaltoernooi en andere sportieve activiteiten

vanaf 17:30 u burgemeester Hamming en wethouder Slegers aanwezig voor openingshandeling (de handeling zal bestaan uit een spectaculaire show van nepvuur en rook)

aansluitend prijsuitreiking.

Adres:                   Playground Poelenburg, Poelenburg 54b

Leeftijd:                Alle leeftijden

Deelname:           Gratis

 

Regiomanager Chris Kaper van de Krajicek Foundation:

“Op de Playground zullen minimaal twee keer per week activiteiten worden verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partner voor ons daarin is Sportbedrijf Zaanstad. Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft! Ook op deze Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Kaper. 

Contactpersoon ter plaatse:

Regiomanager Chris Kaper, 06- 48 15 33 52

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i.

Krajicek Foundation. 

Vanessa@krajicek.nl 

06-27093002 

 

1 maand geleden

Zesde Playground in Tilburg geopend!

Zesde Krajicek Playground in Tilburg geopend!

Tilburg – Op woensdag 11 mei is aan de Kruizemuntweg de zesde Krajicek Playground in Tilburg geopend! Wethouder Cultuur en Jeugd, Marcelle Hendrickx heeft de Playground Kruizemuntweg niet alleen geopend met de onthulling van het naambord, ook liet zij zichzelf – op blote voeten- van haar sportieve kant zien!

 

Ook deze zesde Playground in Tilburg is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Tilburg, Sportbedrijf Tilburg, R-Newt jongerenwerk en de Krajicek Foundation. Daarnaast heeft specifiek deze Playground financiële ondersteuning gekregen vanuit 3 Tilburgse fondsen. Dat zijn de Stichting Bergmansfonds, het Jopiefonds en Stichting ViVant. Zij steunen de Krajicek Scholarshippers in het studiejaar 2022 – 2023, zodat deze Tilburgse jongeren een studiebeurs krijgen, in ruil voor activiteiten op deze Playground.

 

Krajicek Playgrounds

Samen met gemeenten legt de Krajicek Foundation door heel Nederland Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen. De Scholarshippers zijn rolmodellen in de wijk. Zo begeleiden zeer gemotiveerde jongeren uit de wijk zelf de activiteiten en werkt dit voor de hele buurt positief. De Krajicek Scholarshippers werken samen met de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Tilburg.

Samenwerking met Sportbedrijf Tilburg

Regiomanager Hasan Abaka van de Krajicek Foundation: “Op de Playground zullen minimaal twee keer per week activiteiten worden verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partner voor ons daarin is Sportbedrijf Tilburg. Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft!"

“Ook op deze nieuwe Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Abaka. 

Krajicek Foundation in Tilburg

Momenteel zijn er diverse Scholarshippers vanuit de Krajicek Foundation actief in Tilburg. Zij zorgen er samen met de partners voor dat vele kinderen wekelijks gratis buiten kunnen sporten en spelen, wat helpt om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.  

Met de opening van deze Playground, liggen er zes Krajicek Playgrounds verspreid door Tilburg.

Noot voor de redactie: 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i. Krajicek Foundation. 

Vanessa@krajicek.nl 

06-27093002 

2 maanden geleden

Geplaatst in

Sport