Management neemt Concept7 over van Het Hoofdkantoor

10-06-2021 09:00 | 1 jaar geleden

Dit is een origineel bericht van
Concept7

Het management van strategisch ontwerpbureau Concept7 wordt volledig eigenaar van het bedrijf. Zij nemen het bureau over van Het Hoofdkantoor.

Concept7 maakt sinds 2019 een sterke groei door. De organisatie groeide van 5 naar 24 professionals; de omzet is in die periode ruim verdubbeld. In mei 2019 werden Valentijn Duijser (voormalig Sogeti en Ilionx) en John Wittmaekers (serie-ondernemer, voorheen USG People/Recruit, Ilionx) directeur-aandeelhouder van Concept7 BV, met als doel een nieuwe groeistrategie te ontwikkelen en uit te voeren. Op het sterke fundament van de kernwaarden van Concept7 wordt de dienstverlening van het ontwerpbureau sindsdien uitgebouwd en verbreed.

Focus op groei

Het management van Concept7 heeft groeiambities in Groningen en erbuiten. In 2020 werd daarom eHealth88 uit Bunnik overgenomen. Deze specialist in de zorgmarkt wordt de komende periode verder geïntegreerd in Concept7 en projecten worden gezamenlijk opgepakt. John Wittmaekers, directeur van Concept7: "Tijdens de coronaperiode hebben we koers kunnen houden, door te focussen op groei. Die ingezette groei willen we continueren, in en buiten Groningen. Daarom zijn we blij dat we met Het Hoofdkantoor tot overeenstemming zijn gekomen en volledig eigenaar zijn geworden van ‘ons’ Concept7."

Uitbreiding van team en dienstverlening

De uitbreiding in dienstverlening is er vooral op gericht om producten te realiseren op basis van hoogwaardige designs en vernieuwende concepten. Het ISTQB-gecertificeerde testteam van Concept7 borgt de kwaliteit van de producten tijdens de bouw en na oplevering - essentieel in tijden waarin stabiliteit van digitale dienstverlening, betrouwbaarheid van data en een focus op veiligheid net zo belangrijk zijn als een prettige gebruikerservaring. De uitbreiding van het team met specialisten op gebied van conversie (CRO) is erop gericht het succes van klanten te versnellen, zodat hun digitale activiteiten op stabiele basis kunnen groeien.

Over Concept7

Concept7 is opgericht in 1999. Volgens onderzoek van Motivaction voor de Emerce top 100 is het bureau een van de top 5 digital agencies in Nederland. Op basis van Human Centered Design ontwerpt Concept7 digitale producten, zoals websites, webshops, mobiele apps of applicaties. Concept7 werkt onder andere voor Triodos Bank, Totalbookings, Univé, Bureau Meerstad, Gemeente Groningen, Sweco, Gemeente Leeuwarden, TRIP Advocaten, JasperAlblas.nl, TKP Pensioenen, Waterschap Hunze en AA’s, UMCG en is ontwerper van merken als EasyToys, SRPRS.me, YourStoryz.

Concept7
plaats:
Groningen
website:
https://concept7.nl/