Oprichters Moneypenny delen 22 jaar ervaring in boek: Hybride wérkt

23-09-2022 09:00 | 2 dagen geleden Binnenland

Dit is een origineel bericht van
Moneypenny

Amsterdam, 23 september 2022 – Vanaf vandaag is het boek Hybride wérkt verkrijgbaar. Dat hybride werken wérkt weten de auteurs Susan Smulders en Marianne Sturman al meer dan twintig jaar. Als een van de eerste liet Marianne Sturman, directeur en oprichter van Moneypenny, Nederland kennis maken met thuiswerken. Sinds de opkomst van het nieuwe werken heeft Susan Smulders vanuit Moneypenny Advies en Training talloze organisaties ondersteund bij de implementatie van hybride werkvormen. Alle opgedane kennis vanuit de praktijk en vanuit onderzoeken met onder meer Nyenrode Business Universiteit, zijn verzameld in Hybride wérkt . Het boek biedt werkgevers, maar ook HR- en ICT-professionals, inzichten, inspiratie en handvatten hoe deze werkwijze met succes te verankeren. Zodat zowel werkgevers als de hybride werkende professionals er baat bij hebben. Hybride wérkt is te verkrijgen via landing.rendement.nl/boek...

“Een van de weinige voordelen die zijn voortgekomen uit het coronatijdperk is dat onze gesprekken met werkgevers niet langer gaan over de vooroordelen over thuiswerken. Voortaan hebben we het over hoe je succesvol hybride kunt werken, passend bij jóuw organisatie. We zijn benieuwd hoe Nederland de komende jaren gaat werken, omarmen we het hybride werken echt of vallen we toch terug in oude werkpatronen? Wij gunnen het iedere organisatie om de mogelijkheden van hybride te omarmen en een passend werkmodel te vinden waarvan medewerkers, organisatie, klanten én maatschappij gezamenlijk en in balans de vruchten plukken. Met Hybride wérkt hopen we hieraan te kunnen bijdragen.” aldus Susan Smulders.

Hoe zorg je ervoor dat de verbinding met elkaar en de organisatie blíjft?

Het boek biedt een mix van visie, inzichten en concrete handvatten over hybride werken. Naast randvoorwaarden op gebied van HR en arbo, facilitair en ICT, komen thema’s uit de dagelijkse praktijk van een (aanstaande) hybride werkende organisatie aan de orde. Hoe ziet het vernieuwde leidinggeven eruit? Hoe zorg je ervoor dat de verbondenheid met de organisatie en met collega’s gehandhaafd blijft? Hoe werk je effectief samen op afstand? Hoe benut je nieuwe mogelijkheden die zich voordoen doordat er hybride wordt gewerkt?

Hybride wérkt

Het boek is opgedeeld in 9 hoofdstukken die in volgorde, maar ook los van elkaar zijn te lezen.

Het is verkrijgbaar in hard cover en als Ebook.

ISBN 978 90 7209 225 0

Het boek is online te bestellen bij Rendement via landing.rendement.nl/boek...

Marianne Sturman en Susan Smulders: grondleggers van het hybride werken in Nederland

Marianne Sturman richtte in 2000 Moneypenny op en introduceerde hiermee het plaats- en tijdonafhankelijke werken in Nederland. Moneypenny kon rekenen op geïnteresseerde professionals en wist de nieuwsgierigheid van veel landelijke pers te triggeren. Werkgevers waren echter terughoudend, want ‘werken mensen wel als ze thuis zitten?’.

Susan Smulders is de drijvende kracht achter Moneypenny Advies & Training. Sinds 2008 heeft zij heel diverse organisaties geadviseerd en getraind om hybride werken in de praktijk te laten slagen.

Over Moneypenny

Moneypenny introduceerde in 2000, als eerste in Nederland, het concept van de virtuele assistent – de secretaresse op afstand. Het bedrijf is opgericht met de visie dat door de komst van internet veel ‘kantoorwerk’ plaats- en tijdonafhankelijk uitgevoerd kan worden. Dit met als grote voordelen dat aanzienlijk meer arbeidspotentieel inzetbaar is en dat werk effectiever en leuker kan. Sinds 2008 adviseert Moneypenny Advies & Training organisaties die hybride willen werken. moneypenny.nl

Over Rendement

Rendement Uitgeverij organiseert evenementen en publiceert Nederlandstalige vakinformatie over wet- en regelgeving in de vorm van vakbladen, boeken en online databases. Rendement staat bekend om de praktische insteek van de vakinformatie op verschillende functionele gebieden als HR, finance, salarisadministratie en fiscaliteiten.

Moneypenny
plaats:
Amsterdam
website:
http://www.moneypenny.nl/