Seofy zoekmachine optimalisatie lanceert nieuwe website

26-01-2021 15:40 | 12 maanden geleden

Dit is een origineel bericht van
Seofy

Meer bezoeker naar je website is de wens van iedere website-eigenaar. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines krijg je een hogere positie in Google en dus meer verkeer naar je website en uiteindelijk ook meer leads. Zoekmachine optimalisatie doe je op het gebied content, linkbuilding en websitetechniek. Seofy zoekmachine optimalisatie lanceert een nieuwe website. Bij deze specialist kun je jouw online marketing en SEO uitbesteden en zorgen voor een enorme verbetering van je online zichtbaarheid.

Wat is SEO?

SEO ofwel Search Engine Optimization, is een andere benaming voor zoekmachine optimalisatie. Het is de verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Door effectief gebruik te maken van SEO-technieken is het mogelijk om meer effectieve bezoekers te trekken naar de gewenste webpagina’s. Onderdelen van de SEO-strategie zijn onder meer content, linkbuilding en zoekwoordoptimalisatie. Veel bedrijven die online opereren zijn afhankelijk van SEO omdat ze digitaal verkeer uit zoekwoordmachines willen genereren. Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze een hogere ‘ranking’ krijgen bij zoekopdrachten in zoekmachines als Google of Bing. Als je weinig tijd of kennis hebt om SEO en linkbuilding goed uit te voeren, is het slim om Seofy in te schakelen.

Hoe werkt het?

Doorgaans wordt er eerst een 0-meting uitgevoerd, zodat je weet waar jouw website nu staat. Vervolgens wordt er onderzoek gedaan naar jouw markt, doelgroep en concurrenten. Op die manier kom je te weten welke kanalen er worden gebruikt, welke pagina’s worden bezocht en welke pagina’s van jouw website slecht scoren. Ook wordt er gekeken naar de meest gebruikte zoektermen. Op basis van dit onderzoek en de resultaten zorgt Seofy voor advies en implementatie omtrent content, website en strategie.

Seofy voor het verkrijgen van betere resultaten

Naast SEO-werkzaamheden kan Seofy je ook helpen met conversie optimalisatie en de verzorging van de content: het schrijven van pakkende en overtuigende SEO-teksten . Door een brede ervaring en kennis van verschillende strategieën weet Seofy het maximale uit iedere campagne halen. Seofy is er voor de kleine lokale ondernemer maar ook voor een groot bedrijf dat landelijk vindbaar wil zijn. Je kunt rekenen op een uitstekende service en ervan uitgaan dat Seofy ervoor zorgt dat jij bovenaan Google komt te staan.

Seofy
plaats:
Rotterdam
website:
https://seofy.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Vraag naar AV ophangsystemen groeit nog steeds

In tijden dat je niet altijd de deur uit kan om met je vrienden op stap te gaan, zoals tijdens een lockdown, wil je thuis leuke dingen doen. En dan is er soms niets fijner dan op een regenachtige middag een hele tv serie uit te kijken. Natuurlijk kun je daarbij je laptop op schoot nemen, maar waarom zou je niet zelf een bioscoopgevoel in huis creëren? Dat kan met een Audio Video (AV) ophangsysteem. Je hebt dan in een handomdraai een goed zicht op je tv scherm, dankzij deze tv standaard.

Een tv standaard die past bij iedere interieurstijl

De tv standaard is waarschijnlijk bekend van de professionele toepassingen. Deze wordt gebruikt als er een presentatie wordt gehouden tijdens een seminar, of tijdens het vertonen van de film van het voetbalkamp in de sportkantine. Het beeldscherm wordt dan op een tv standaard binnengereden. Maar een tv standaard hoeft niet alleen maar een hoekig metalen frame te hebben. Je kunt ook mooie design tv standaards krijgen. Zo heb je elegante ontwerpen met een houten driepoot, of op een glanzende zilveren voet. Dus of je nu een modern of een landelijke inrichting hebt, een tv standaard komt altijd goed tot zijn recht.

Een flexibele oplossing in je woonkamer

Met een tv standaard kies je gemakkelijk een plek in de woonkamer waar je de tv neerzet. Dit kan een plek tegen de muur zijn, maar je kunt de tv ook vrij in de kamer plaatsen. Je bent daarbij ook niet aan die plek gebonden. Je kunt de tv standaard desgewenst ook nog eens gemakkelijk verplaatsen. Dat kan bijvoorbeeld met een tv standaard waar de wieltjes onder de voet zijn verwerkt, zodat het niet direct opvalt dat er wieltjes onder zitten. Kijk je alleen, of met zijn tweeën tv? Dat gaat ongetwijfeld prima vanaf de vaste plek van de tv standaard. Nodig je een groepje vrienden of familie uit, dan plaats je het beeldscherm eenvoudig naar een centrale plek in de kamer, zodat iedereen goed beeld heeft.

Verschillende soorten AV ophangsystemen

Een tv komt goed tot zijn recht op een tv standaard, omdat deze vrij in de kamer kan staan. Maar daarbij heb je nog meer voordelen. De standaard is geschikt voor verschillende maten tv's. Met een groter beeldscherm op een tv standaard haal je dus echt je eigen bioscoop in huis. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een standaard die in hoogte verstelbaar is. Wil je de tv standaard graag op de vaste plek laten staan, dan kun je ook nog kijken naar een tv standaard die het scherm kan draaien. Beide opties zorgen voor een nog comfortabeler zicht op het beeldscherm. Wil je helemaal luxe kijken, dan kun je deze functies ook elektrisch laten uitvoeren. Als je daarnaast ook nog voor een standaard kiest waar je een soundbar aan kunt bevestigen, dan staat niets meer in de weg om volop te genieten van een goede film of serie. En als je dat eenmaal hebt ervaren, zal het je niet verbazen dat AV ophangsystemen zo populair zijn.

 

5 dagen geleden

Urban Events verhuist in 2022 naar Wageningen zodat het de groei verder kan voortzetten

Een nieuw jaar betekent weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. 2021 was voor iedereen een bewogen jaar en dat gold ook voor Urban Events. Maar met een positieve blik op de toekomst en met vertrouwen in de groei van het bedrijf, is het tijd voor een nieuwe locatie. Urban Events zal dan ook van Ede naar Wageningen verhuizen. Hiermee kan de beoogde groei voortgezet worden en de dienstverlening met het enorme spelaanbod voor bedrijfsactiviteiten uitgebreid worden.

Een professionele kijk op zakelijk entertainment

Urban Events is een dynamisch bedrijf dat je overal tegen kunt komen waar een bedrijfsevenement is, of een feest te vieren valt. Met de verhuur van entertainment voor zakelijke bijeenkomsten en beurzen brengen ze altijd een goede sfeer met zich mee. Zo kun je rekenen op hun professionele team als je een teambuilding dag wilt organiseren voor je medewerkers, of als je in het oog wilt springen met een originele activiteit voor de bezoekers aan je beursstand. Of dat nu in Nederland plaatsvindt, of in een ander Europees land, Urban Events levert overal waar het evenement te vinden is.

Bedrijfsentertainment dat past bij je bedrijf

Ieder evenement is verschillend. En ook de doelgroep is niet altijd hetzelfde. Want voor je medewerkers kun je naar een ander soort entertainment op zoek zijn, dan voor een zakelijke relatie. Het assortiment van Urban Events heeft voor iedere gelegenheid iets geschikts. Denk bijvoorbeeld aan een Flight- of Skisprong simulator. Maar ook een F1- en Racesimulator is erg geliefd. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken, of er is een simulator in het assortiment van Urban Events. Altijd passend bij jouw bedrijf of bij het thema van het evenement. Behalve de simulators kun je ook bij Urban Event terecht voor veel verschillende soorten games. Muziek- en dans games, retro games en adventure games zijn voor het uitkiezen. Een groot voordeel: de games zijn al te spelen vanaf twee personen. Dus ook heel geschikt voor de bezoekers aan jouw beursstand.

Een bedrijfsevenement verzorgd van A-Z

Dat klanttevredenheid en professionaliteit hoog op de agenda staat bij Urban Events blijkt niet alleen uit het grote aanbod. Je kunt ook rekenen op een service die uit meerdere componenten bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen kiezen voor de meest actuele spellen die voorzien zijn van de nieuwste technische technieken, zoals een VR-bril en games consoles. Je hebt ook nog eens een aankleding die helemaal in het teken van de game is. Dat zorgt voor de ultieme spelbeleving. Behalve het enorme spelaanbod, geeft Urban Events nog meer extra aandacht aan je bedrijfsevenement. De opbouw, installatie en na afloop het afbouwen van de gamecorner wordt volledig verzorgd. Daarnaast krijg je ook professionele spelbegeleiding. Dat wil zeggen dat de gasten een duidelijke uitleg krijgen over de mogelijkheden van het spel en de manier waarop het spel gespeeld moet worden.

De Urban Events games voor jong en oud

Niet ieder feestje is alleen voor volwassen. Daarom biedt Urban Events ook verschillende spellen die geschikt zijn voor kinderen. En ook dat kan helemaal in een passende thema. Met een grasmat bij het voetbalspel bijvoorbeeld en met een paar voetballen. Zo maakt Urban Events de beleving voor kinderen nog realistischer. Voeg daar nog een echte competitie aan toe en met het bijhouden van de score zullen de kinderen zich volop vermaken. De skisimulator kan voorzien worden van ski's en decoratiesneeuw. In het assortiment van Urban Events is ook een racesimulator voor kinderen beschikbaar.

Een gedenkwaardig event met Urban Events

Als je een bedrijfsevenement organiseert met de games van Urban Events kun je ervan uitgaan dat het een ervaring is om nooit te vergeten. Want met de verschillende soorten games kun je genieten van een leuke activiteit en zelfs spelenderwijs de competitie met je collega's of zakenpartners aangaan. Dit doe je met een Playstation VR bril, zittend in de racestoel of vanaf de virtuele surfplank. Om helemaal te zorgen dat het evenement nog lang in het geheugen van je klant blijft, heeft Urban Events een mooi aandenken voor de deelnemers. Een kartonnen AR headset, die bedrukt is met jouw bedrijfslogo. Dit maakt zeker indruk als relatiegeschenk.

Op weg naar een toekomst vol gameplezier

Met de grote vraag naar het spelen van games tijdens bedrijfsevenementen en de snelle technische ontwikkelingen op dit gebied, is het niet meer dan logisch dat ook Urban Events stappen maakt. En dus kan met de verhuizing naar Wageningen de klant nog beter geholpen worden. Je kunt genieten van de leukste en spannendste spellen, op basis van de nieuwe ontwikkelingen. Zo heb je met de games van Urban Events een bedrijfsevenement waar je klanten nog lang over zullen praten.

2 weken geleden

Explosieve toename vraag naar thuiskoks na afkondiging lockdown

Na de aankondiging van een nieuwe lockdown zagen veel Nederlanders hun kerstplannen in het water vallen. De horeca heeft wederom haar deuren moeten sluiten en ook alternatieve gelegenheden zijn dicht. Kerst vraagt dus ook dit jaar om een creatieve invulling en die lijkt gevonden. Nederlanders boeken massaal thuiskoks om een heerlijke kerstmaaltijd op tafel te toveren. Dit blijkt uit data van Empla.works, een platform waar opdrachtgevers zzp’ers kunnen inhuren. Zij zien sinds de laatste persconferentie een verdubbeling van het aantal thuiskoks dat wordt geboekt.

Waar veel ondernemers hun omzet in rook zien opgaan door toedoen van de nieuwe maatregelen, ontstaan er voor andere ondernemers kansen. Thuiskoks kunnen hun agenda leeg maken, want de kans is groot dat zij eerste en tweede kerstdag ‘gewoon’ in de keuken staan. Empla ziet naast het aantal boekingen ook het aantal koks dat zich aanmeldt bij het platform toenemen. Velen werken doorgaans als chefkok in restaurants, maar gaan nu op zoek naar alternatieve vormen van inkomsten.

Positieve ontwikkeling

Michael Dobber, eigenaar van Empla, vindt de ontwikkeling positief: “Wij zijn blij om te zien dat ons platform mensen helpt om in deze moeilijke tijd werk te vinden. Bepaalde sectoren worden hard getroffen en hebben het zwaar. Op deze manier kunnen professionals blijven doen waar ze goed in zijn en bezorgen zij anderen bovendien een unieke beleving door bijvoorbeeld als chefkok aan huis het kerstdiner te verzorgen.”

Geïnteresseerden kunnen de profielen van beschikbare koks bekijken en vervolgens een aanvraag indienen voor een datum en tijd. In overleg met de kok kan het kerstmenu worden samengesteld en kunnen overige afspraken worden gemaakt. De betaling gebeurt achteraf.

Voor wie flink wil uitpakken, worden er naast koken ook andere diensten aangeboden. Zo zijn er butlers en cocktailshakers te boeken. En als je het met kerst echt bont maakt, kun je de dag erna zelfs een schoonmaker inhuren. “Uiteraard is het aan de mensen zelf om te zorgen dat alles binnen de regels gebeurt, maar wij moedigen mensen zeker aan om elkaar in deze tijd een beetje te helpen,” aldus Michael.

Over Empla

Empla.works is een platform voor zzp’ers binnen de dienstverlening. Opdrachtgevers, zowel bedrijven als particulieren, kunnen via het platform eenvoudig diensten van zelfstandigen inhuren. Empla biedt onder meer professionals aan die werkzaam zijn binnen de horeca, bouw, evenementen en logistiek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Dobber via michael@empla.nl of 0652717756].

 

 

4 weken geleden

Executive search als antwoord op krappe de arbeidsmarkt

Bekwaam en gemotiveerd personeel is niet altijd gemakkelijk te vinden. Zeker niet als het aanbod op de arbeidsmarkt laag is en de vraag groot. In de praktijk blijkt dat degene die voor uw vacature de perfecte kandidaat zou zijn, niet actief op zoek is naar een nieuwe baan. U weet niet hoe u de potentiele kandidaten kunt bereiken. Op dat moment kunt u de expertise van een executive search bureau als Limesearch gebruiken om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de mensen die toe blijken te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Jarenlange ervaring met kennis van de arbeidsmarkt

Het team van Limesearch bestaat uit ervaren consultants die voor u als werkgever op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor de openstaande functie in uw bedrijf. Limesearch is gespecialiseerd in de Finance, Tax en Treasury branche. Deze specialisatie zorgt ervoor dat zij alle ins en outs kennen van de markt. Met deze kennis zijn zij dan ook in staat om in te spelen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. En zij weten precies wat u als werkgever belangrijk vindt. Met het uitgebreide netwerk dat in de loop van de jaren is opgebouwd, hebben zij op de juiste plaatsen contacten en weten zij ook hoe zij de potentiele kandidaten het best kunnen benaderen om de vacature binnen uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Limesearch neemt u werk uit handen

Zeker in een tijd dat de arbeidsmarkt krap is, is het niet altijd eenvoudig om aan bekwame kandidaten kenbaar te maken dat u een vacature heeft binnen uw bedrijf. De mensen die aan de eisen voldoen, zijn vaak niet eens actief op zoek naar een nieuwe baan. Limesearch maakt kenbaar dat er binnen uw bedrijf een vacature is. Dat doen zij binnen hun uitgebreide netwerk, waardoor zij weten op welke plaats zij moeten zijn voor de juiste professional. Op basis van een intakegesprek met u als werkgever wordt het profiel opgesteld en worden de gesprekken voorbereid. U hoeft zelf niet bij deze gesprekken aanwezig te zijn, Limesearch is als vertegenwoordiger van uw bedrijf de gesprekspartner tijdens het sollicitatieproces. Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden met tussentijdse updates over de voortgang en de ontwikkeling. Door de persoonlijke benadering van Limesearch kunt u er zeker van zijn dat er niet alleen wordt gekeken of de kandidaten op papier voldoen aan de functie-eisen. Ook de persoonlijkheid en ambities moeten binnen uw bedrijfscultuur passen.

De beste medewerker voor uw bedrijf

Met de focus op het topsegment van bedrijven die werkzaam zijn in de Finance, Tax en Treasury markt, zoekt Limesearch naar de professional die binnen uw bedrijf past. Hierbij kunt u denken aan functies als Financial Controller, Treasury Manager of Data Analytics Manager. Ongeacht de grootte van uw bedrijf stelt LImesearch alles in het werk om de juiste match te vinden. Limesearch voelt zich thuis aan iedere onderhandelingstafel, of het nu gaat om een vacature bij een multinational of bij een startup, met Limesearch kunt u er zeker van zijn dat u uiteindelijk een bekwame nieuwe medewerker heeft, die voldoet aan alle zaken die voor de functie belangrijk zijn. En daarnaast kijken zij nog net een beetje verder, zodat de nieuwe werknemer volledig binnen uw bedrijf past, ook op het gebied van ambities, motivatie en persoonlijkheid.

 

1 maand geleden

BergHOFF ook in 2021 weer red-dot winnaar

Dat koken niet alleen een kwestie is van een paar ingrediënten in een pan doen en op smaak maken, wordt ook dit jaar weer bewezen. Met het toekennen van de Red Dot Award 2021 aan BergHOFF wordt weer onderstreept dat ook het keuken- en kookgerei dat je gebruikt, van groot belang is. Het brengt niet alleen extra plezier tijdens het koken, het komt ook de kwaliteit van de maaltijden ten goede. Of je nu thuis bent, of onderweg. Vandaar dat de shaker fles van BergHOFF gezien mag worden als terechte winnaar voor deze Award.

De Red Dot Award

De Red Dot Award is een internationaal keurmerk op het gebied van design. Een internationale jury beoordeelt de inzendingen uit alle soorten categorieën, van meubilair tot keukenapparatuur en keukenaccessoires. De Red Dot Award wordt in de designwereld gezien als een toonaangevend keurmerk, waardoor het een waardevolle erkenning is als je, zoals BergHOFF, in de prijzen valt. De producten worden niet alleen beoordeeld op het design zelf, maar ook op het werkelijk functioneren, de kwaliteit van het product en de innovatie van het ontwerp.

Het winnende design

Het winnende ontwerp van BergHOFF is de Leo shakerfles. Het eerste wat opvalt, is het prachtige design. De fles oogt compact door de mooie, ronde vorm. De lengte van twintig centimeter maakt het gemakkelijk om de fles mee te nemen. Niet alleen de buitenkant is indrukwekkend. Ook de binnenkant is de moeite van het vermelden waard. Door het transparante venster lees je eenvoudig de inhoud af en kun je de mengbal zien die het poeder met de vloeibare supplementen mengt. Het unieke van deze shakefles van BergHOFF zit hem duidelijk niet alleen in het mooie ontwerp, maar ook zeker in het geïntegreerde poedercompartiment. De brede opening van de shaker zorgt voor een eenvoudige dosering. Als het poeder van het voedingssupplement in de shakefles zit, hoef je alleen maar het deksel erop te schroeven en dankzij de mengbal heb je na het schudden een shake die niet klontert.

Een mooi en duurzaam ontwerp

Behalve het feit dat je deze Leo Shakerfles eenvoudig mee kunt nemen naar de sportschool, is bij het ontwerp ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is de shaker gemaakt van Tritan. Dit is duurzaam en ook veilig om voedingsmiddelen in te bewaren. De kunststof is 100% BPA-vrij. Wat betreft het gebruik is vooral rekening gehouden met gemak. De BergHOFF shakerfles heeft een ergonomische klapdop waar je eenvoudig uit kunt drinken. Het schroefdeksel lekt niet en je kunt de fles in de vaatwasmachine reinigen. Als je al deze pluspunten, naast het moderne ontwerp, naast elkaar zet, dan is deze Leo Shaker fles met geïntegreerd poedercompartiment van BergHOFF een terechte winnaar.

Het belang van goede keukenaccessoires

Dat BergHOFF het gemak van koken serieus neemt, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Niet voor niets kunnen zij nu voor het derde jaar op rij deze prestigieuze Red Dot Award aan hun prijzenkast toevoegen. In 2019 won BergHOFF de prijs voor de Leo Potten- en pannen set, in 2020 kreeg BergHOFF dezelfde prijs voor de Dawndraft Cookware. Met zoveel passie voor eten en alles wat bij voeding komt kijken, is ook dit jaar de Red Dot Award een terechte erkenning voor BergHOFF.

 

1 maand geleden

Populariteit Solar tuinverlichting neemt snel toe

We zijn ons steeds meer bewust van de invloed die onze dagelijkse handelingen hebben op de omgeving. En daarbij ook van de voetprint die we achterlaten. Dus is het logisch dat we ook steeds meer gaan nadenken over de spullen die we kopen en hoe we met natuurlijke bronnen omgaan. Energie is daar een goed voorbeeld van. Energie in de vorm van elektriciteit wordt niet alleen steeds duurder, het opwekken van deze elektriciteit is ook belastend voor het milieu. Nu kun je met een paar eenvoudige dingen al zorgen dat je minder elektriciteit verbruikt. Eén daarvan, is door te kiezen voor Solar tuinverlichting.

Solar als energiebron

Solar verlichting is verlichting die wordt opgewekt door de zon. Dat maakt Solar tuinverlichting automatisch een hele duurzame en verantwoorde tuinverlichting. Het systeem is heel eenvoudig. Overdag wordt de accu of batterij die aan de Solar tuinverlichting bevestigd is, opgeladen. Dit gebeurt door middel van opname van het licht door de ingebouwde zonnepanelen. In de avonduren, als het donker is buiten, geeft de batterij deze opgeslagen energie weer af. Hiervoor heb je geen aparte bedrading nodig. De Solar tuinverlichting is uitgerust met een sensor. Op het moment dat de schemer intreedt, gaat de verlichting automatisch aan. De Solar tuinverlichting kan voor zes tot twaalf uur energie opslaan. En in sommige gevallen nog langer. Dat is onder andere afhankelijk van de soort lamp en de bijbehorende batterij. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat het ruim voldoende lichturen zijn als je op een warme zomeravond in de tuin zit.

Een flexibel lichtpunt

Aan de Solar tuinverlichting zitten geen kabels vast, je bent tenslotte niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Daardoor ben je ook helemaal vrij in je keuze waar je de Solar tuinverlichting plaatst. Wil je het achter in de tuin zetten, om die donker hoek op te lichten, of als spot op die mooie boom? Geen probleem, je kunt kiezen voor een tuinlantaarn die je eenvoudig in de grond zet. Die flexibiliteit is ook zeker van toepassing op de wandlampen. Je hangt deze dan ook gewoon aan de schutting en je hoeft niet na te denken of je wel een elektriciteitspunt in de buurt hebt, of wat je met de kabels moet doen. Solar buitenverlichting plaats je dus op ieder punt in de tuin, zonder dat je rekening hoeft te houden met stopcontacten.

Een toepassing voor iedere situatie

Omdat de vraag naar Solar tuinverlichting de afgelopen tijd alleen maar toeneemt, is ook het aanbod steeds groter geworden. En dat is voor de consument een groot voordeel, want er is enorm veel keus. Voor iedere situatie en voor iedere smaak. Zo zijn er spotjes die je aan de overkapping van je terras kunt bevestigen, maar je kunt ook kiezen voor moderne design lantaarns die je los in de tuin neerzet. Heb je een carport, of een langer tuinpad, naast je huis? Daar zijn de grondspots ideaal voor. Het licht van deze Solar tuinverlichtinggeeft niet alleen een mooi en stijlvol effect, maar het geeft ook nog een veilig gevoel. Voor een vrolijke sfeerverlichting zijn er dan weer wandlampen met verschillende kleuren, zoals blauw, groen of paars, die je zelf in kunt stellen. Perfect voor een feestje!

Eenvoudig te monteren

Bij het ophangen van de Solar tuinverlichting hoef je dus geen gaten te boren in muren of schuttingen, of goten te maken in de tuin om kabels door te trekken. Het enige dat je hoeft te doen is de plaats bepalen om de Solar tuinverlichting het best tot zijn recht te laten komen. Kies voor meerdere spots aan de schutting of aan de buitenmuur van de schuur. Of verlicht het tuinpad met een paar mooie fakkels. Je houdt er bij het plaatsen natuurlijk wel rekening mee dat de zonnepanelen overdag voldoende licht op kunnen vangen. Direct zonlicht is niet noodzakelijk, de zonnepanelen hebben genoeg aan het daglicht. Als je weet waar je de verlichting wilt hebben is het een kwestie van installeren. Je bevestigt de lampen aan de wand met de bijgeleverde schroeven, of je plaatst het met de punt van de bijbehorende paal in de grond. Het enige dat dan nog overblijft is wachten tot het donker wordt, zodat je de verlichting kunt bewonderen.

Profiteer van de duurzame werking van de Solar tuinverlichting

Met alle voordelen van de Solar tuinverlichting is er eigenlijk geen reden om niet over te stappen op deze duurzame lampen. Je bespaart veel op de kosten van elektriciteit, je hoeft niet na te denken over het tijdstip dat de buitenverlichting aan- en uitgaat en de natuur laadt de batterij vanzelf weer op. Zo profiteer je niet alleen overdag van de zon, maar ook nog in de avonduren.

 

2 maanden geleden