Seofy zoekmachine optimalisatie lanceert nieuwe website

26-01-2021 15:40 | 1 jaar geleden

Dit is een origineel bericht van
Seofy

Meer bezoeker naar je website is de wens van iedere website-eigenaar. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines krijg je een hogere positie in Google en dus meer verkeer naar je website en uiteindelijk ook meer leads. Zoekmachine optimalisatie doe je op het gebied content, linkbuilding en websitetechniek. Seofy zoekmachine optimalisatie lanceert een nieuwe website. Bij deze specialist kun je jouw online marketing en SEO uitbesteden en zorgen voor een enorme verbetering van je online zichtbaarheid.

Wat is SEO?

SEO ofwel Search Engine Optimization, is een andere benaming voor zoekmachine optimalisatie. Het is de verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Door effectief gebruik te maken van SEO-technieken is het mogelijk om meer effectieve bezoekers te trekken naar de gewenste webpagina’s. Onderdelen van de SEO-strategie zijn onder meer content, linkbuilding en zoekwoordoptimalisatie. Veel bedrijven die online opereren zijn afhankelijk van SEO omdat ze digitaal verkeer uit zoekwoordmachines willen genereren. Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze een hogere ‘ranking’ krijgen bij zoekopdrachten in zoekmachines als Google of Bing. Als je weinig tijd of kennis hebt om SEO en linkbuilding goed uit te voeren, is het slim om Seofy in te schakelen.

Hoe werkt het?

Doorgaans wordt er eerst een 0-meting uitgevoerd, zodat je weet waar jouw website nu staat. Vervolgens wordt er onderzoek gedaan naar jouw markt, doelgroep en concurrenten. Op die manier kom je te weten welke kanalen er worden gebruikt, welke pagina’s worden bezocht en welke pagina’s van jouw website slecht scoren. Ook wordt er gekeken naar de meest gebruikte zoektermen. Op basis van dit onderzoek en de resultaten zorgt Seofy voor advies en implementatie omtrent content, website en strategie.

Seofy voor het verkrijgen van betere resultaten

Naast SEO-werkzaamheden kan Seofy je ook helpen met conversie optimalisatie en de verzorging van de content: het schrijven van pakkende en overtuigende SEO-teksten . Door een brede ervaring en kennis van verschillende strategieën weet Seofy het maximale uit iedere campagne halen. Seofy is er voor de kleine lokale ondernemer maar ook voor een groot bedrijf dat landelijk vindbaar wil zijn. Je kunt rekenen op een uitstekende service en ervan uitgaan dat Seofy ervoor zorgt dat jij bovenaan Google komt te staan.

Seofy
plaats:
Rotterdam
website:
https://seofy.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Media monitoring steeds belangrijker in versnipperd media landschap

Het kan om verschillende redenen van belang zijn om te weten wat er in de papieren media en op het internet gepubliceerd wordt. Omdat je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche waar je werkt bijvoorbeeld. Maar ook als je wilt weten hoe je eigen merk of producten ontvangen worden door de consument, is het goed daar alles over te volgen. Maar met zoveel publicaties op een dag, in online kranten, blogsites en ook nog eens via de social mediakanalen, kan dat lastig zijn. Daarvoor schakel je de Media Info Groep in.

Welke soorten media worden gevolgd?

Een grote bron van informatie is natuurlijk het internet, aangezien het een stuk eenvoudiger is om een artikel online te plaatsen dan op papier te laten drukken. Dus alle relevante websites die met je vakgebied te maken hebben, of die onderwerpen behandelen die overeenkomen met de werkzaamheden van jouw bedrijf, worden door Media Info Groep opgenomen in het zoekbestand. Maar daarnaast worden alle kranten en tijdschriften in Nederland die op papier worden gedrukt, door een leesteam dagelijks doorgenomen. Dankzij nieuwe technieken kan bij de Media Info Groep ook het gesproken materiaal van radio, televisie en podcast omgezet worden naar geschreven tekst. En dus worden ook deze uitzendingen voor je geanalyseerd. Tot slot monitoren zij natuurlijk ook de bekende social mediakanalen.

Wat gebeurt er met de verzamelde gegevens?

Je kunt om verschillende redenen gebruikmaken van de diensten van de Media Info Groep. Vaak is het om te volgen hoe je product in de markt ligt. Wordt erover gesproken, wat is het gevoel van de consument erbij en wie hebben er belangstelling voor? Als je dit weet, kun je daar weer op inspringen bij het ontwikkelen van je marketingstrategie of voor de introductie van nieuwe producten. Daarom krijg je dagelijks een overzicht van alle gepubliceerde artikelen. En als het bekend is, wordt daar ook bij vermeld wat de waarde van de artikelen is. Dus als je een product via social media hebt gepromoot of een influencer heeft er aandacht aan besteed, dan zie je ook direct wat het bereik is geweest. Dat maakt het interessant omdat je zo weet of deze manier van communiceren werkt voor jouw product ten opzichte van jouw doelgroep.

Een concrete invulling van je bedrijfsstrategie

Dankzij de tools die de Media Info Groep je kan bieden heb je verschillende mogelijkheden ter beschikking om een goede analyse te maken van je marketing- en bedrijfsstrategie. Je kunt op deze manier je budget voor het promoten van je producten per soort media efficiënt invullen en ook verantwoorden. Bovendien kun je bijvoorbeeld beter bepalen welke online kranten door jouw doelgroep gelezen worden en op welke social media de meeste reacties komen. Ook kun je met het monitoren van de Media Info Groep de publicaties van de concurrenten in de gaten houden. Want de zoekopdracht hoef je natuurlijk niet te beperken tot alleen jouw eigen bedrijfsnaam en specifieke producten. Je kunt dit bij de Media Info Groep invullen zoals je zelf wilt, wat voor jouw bedrijf relevant is. Het is zelfs mogelijk om logo's te detecteren. Dus als je een landelijk evenement sponsort, kan Media Info Groep je precies vertellen of je logo in beeld geweest is en hoe lang.

 

7 dagen geleden

60% van de ondernemers kan helft aan tijd besparen bij het factureren

Facturen maken, het hoort bij het ondernemen, maar het is vaak niet de meest favoriete bezigheid. Er kruipt veel tijd in en dat is natuurlijk tijd die weggenomen wordt van de kernactiviteiten van de onderneming. Toch moet je ervan uitgaan dat hoe sneller een klant zijn factuur ontvangt en hoe sneller de onderneming het verschuldigde geld kan innen. Geld dat dan terug kan gebruikt worden om voorraden aan te leggen, investeringen te maken en tal van andere kosten eigen aan de onderneming te dekken.

We ontdekten echter dat 60% van de ondernemers erg veel, zelfs te veel, tijd spendeert aan facturen maken en we vroegen ons af hoe dit efficiënter kan.

Hoe het vaak gebeurt

Het is bijna niet te geloven, maar ondanks de vele softwaremogelijkheden die de laatste jaren op de markt kwamen, gebruiken nog steeds een enorm hoog aantal ondernemers het alom gekende en vertrouwde Excel of Word om facturen te maken. Degelijke software, laat ons daar duidelijk over zijn, maar niet meteen de snelste en makkelijkste manier om facturen te maken.

Hoe het beter kan

We mogen ervan uitgaan dat facturen maken met behulp van een software pakket ongeveer 50% sneller gaat dan als er gebruik gemaakt wordt van Word of Excel. De investering die gemaakt moet worden, verdient zichzelf snel terug op die manier en de klant krijgt een correcte, overzichtelijke en volgens de regels van de kunst gemaakte factuur. Voor ondernemers die een groot aantal facturen per maand op te maken hebben, laat het resultaat zich al snel opmerken.

De voordelen van een software pakket

  • Een tijdwinst van ongeveer 50% kan gemaakt worden. Die tijd die vervolgens volop kan ingezet worden op de kernactiviteiten die de groei en stabiliteit van de onderneming bevorderen.
  • Een kleinere kans op fouten. De software combineert verschillende bestanden waardoor geen fouten kunnen optreden in de gegevens van de klant, de gegevens van de eigen onderneming, de te factureren bedragen en de wettelijk verplichte vermeldingen op een factuur.
  • Een helder zicht op openstaande facturen. De software geeft op ieder moment een handig overzicht van de facturen die nog openstaan en betalingsherinneringen kunnen zo makkelijk verstuurd worden naar de juiste klanten. Geen enkele ondernemer wil geld mislopen, maar een onterechte herinnering sturen is eveneens uit den boze.
  • Een meerwaarde voor het voeren van de boekhouding. Als alle facturen op eenzelfde manier opgemaakt worden en correct zijn, bespaart dit ook heel wat tijd voor het voeren van de boekhouding. Opnieuw tijd die vrijkomt als er een eigen boekhoudafdeling is of geld dat uitgespaard wordt als de boekhouding uitbesteed wordt.

Timemanagement, ook als het gaat over het maken van facturen

In een bedrijfswereld waarin "time is money" een vaste gedachte is, is het verwonderlijk dat nog steeds zoveel ondernemers onnodig veel tijd besteden aan facturen maken. De oplossingen liggen voor de hand en de mogelijkheden zijn quasi eindeloos. ZZP'ers, kleine en middelgrote ondernemingen en grote internationale ondernemingen, allemaal hebben ze veel te winnen bij een professioneel software pakket voor de facturatie. Ondernemers die er nog geen gebruik van maken, weten dus waar hun prioriteit en voordeel ligt.

 

2 weken geleden

Revolt onderdeel van de transitie naar duurzame mobiliteit

Nu steeds meer elektrische auto's zich op de weg begeven, wordt ook het belang van het hebben van goede oplaadpunten steeds groter. Niet alleen moeten deze op de juiste momenten en plaatsen bereikbaar zijn. Als consument mag je ook verwachten dat de laadpunten snel werken en voorzien zijn van de nieuwste technologie. Revolt levert deze alles-in-één laadpalen.

Wat maakt de Revolt oplaadpunten zo aantrekkelijk?

Als ondernemer investeer je in een wagenpark van elektrische auto’s. Daarbij wil je natuurlijk dat je werknemers op ieder moment de auto kunnen opladen. Het meest efficiënt is om dat opladen te laten plaatsvinden tijdens de uren dat je medewerker niet onderweg is. Bijvoorbeeld tijdens een teamvergadering of gedurende een lunchafspraak op kantoor. Door de Revolt oplaadpunten op eigen terrein neer te zetten, kunnen deze uren gebruikt worden om de auto op te laden en kunnen de afspraken buitenshuis zonder onderbrekingen plaatsvinden.

Maak van je bedrijf een trekpleister met een Revolt oplaadpunt

Dankzij de toegepaste technologie kun je het Revolt oplaadpunt een toegevoegde waarde geven. Heb je een bedrijf of locatie waar veel mensen komen, zoals bijvoorbeeld een sportpark, een toeristische attractie of een winkel? Kies dan voor een oplaadpunt waar je middels het beeldscherm contact kunt maken met de klant. Je kunt een welkomstboodschap inprogrammeren, of een reclame-uiting laten zien. In alle gevallen zal de klant tijdens het opladen zich bewust zijn van de jouw bedrijf en dat kan zich vertalen naar meer omzet. Dan verdient de laadpaal zich nog extra terug, want niet alleen komt de consument speciaal naar jouw locatie om op te laden. De kans dat er ondertussen een aankoop bij jouw bedrijf wordt gedaan, is ook groot.

Revolt is van alle markten thuis

Behalve voor vaste locaties heeft Revolt ook een oplossing voor mobiele oplaadpalen. Deze compacte mobiele oplader is eenvoudig te verplaatsen en heeft vier aansluitpunten. Hierdoor kun je zelf zorgen voor een oplaadpunt voor je elektrische auto's op een locatie waar deze niet standaard aanwezig is. Een tijdelijke kantoor- of bedrijfsruimte zonder vaste laadpalen is dus geen enkele belemmering meer om je bedrijfsauto's op ieder gewenst moment op te kunnen laden.

De meerwaarde van Revolt bij het elektrisch opladen

Revolt onderscheidt zich op een aantal punten van andere aanbieders in de markt. Ten eerste hebben de laadpalen de ingebouwde schermen waardoor er direct gecommuniceerd kan worden met de gebruiker. Met gerichte reclameboodschappen kun je bijvoorbeeld al een deel van de investering terugverdienen. Bovendien maak je gebruik van een Revolt abonnement. Dit betekent dat je verzekerd bent van onderhoud aan de laadpaal, zowel op het gebied van de hardware als het onderhoud aan de laadpaal zelf. Ook het transport en de installatie vallen onder het totaalpakket. Doordat de Revolt batterij op afstand afleesbaar is, kun je rekenen op gerichte service als je vragen hebt over de werking van het Revolt oplaadpunt.

De Revolt laadpaal is een oplossing voor iedere weggebruiker

Behalve van alle voordelen als aanbieder van de Revolt laadpaal, profiteer je ook nog van het feit dat alle laadpassen op het Revolt oplaadpunt gebruikt kunnen worden. Dit maakt de Revolt laadpaal geschikt om op iedere locatie in het land een laadpunt aan te bieden voor het opladen van elektrische auto's.

 

4 weken geleden

De markt voor voedingssupplementen blijft doorgroeien

Gezonde voeding en voldoende beweging worden al lange tijd erg in de kijker gezet. En dat is goed, want het draagt bij aan een betere gezondheid en een beter algemeen welzijn. Wat we de laatste jaren zien, is dat bijkomend aan die voeding en beweging ook steeds meer mensen kiezen voor het nemen van voedingssupplementen. Ieder heeft er zo zijn eigen specifieke reden voor en het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat iedereen ook aan die redenen tegemoet kan komen. Spieropbouw, doeltreffender sporten en een betere gezondheid zijn de meest aangehaalde redenen voor het nemen van die supplementen.

Voedingssupplementen voor spieropbouw

Een strak lichaam met een mooi afgetekende spierdefinitie, het is één van de meest genoemde redenen waarom mensen voedingssupplementen toevoegen aan hun dagelijkse routine. Weightgainers met een goede verhouding aan koolhydraten en eiwitten zorgen ervoor dat spieren zich beter kunnen ontwikkelen en dat ze sneller herstellen. Zeker voor wie druk en gejaagd door het leven gaat, is dit een perfecte manier om aan voldoende calorieën te raken zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan. Voor wie wil afvallen zonder spierafbraak te veroorzaken, bieden eiwitshakes dan weer de oplossing.

Voedingssupplementen die het sporten doeltreffender maken

Sporten is leuk, maar voor veel mensen ontbreekt het aan tijd om dagelijks in de sportschool te vertoeven. Werk en andere verplichtingen maken de dag al zo druk dat er 's avonds nog weinig tijd en energie overblijft. Voedingssupplementen zoals creatine en BCAA's in combinatie met een eiwitshake zorgen ervoor dat het maximale gehaald kan worden uit iedere training. Omdat ze de energie verhogen de spieropbouw verbeteren en het spierherstel versnellen, zijn ze erg populair en vind je ze overal in de sportscholen terug. Vroeger zagen we dit vooral bij competitieve sporters, nu maakt ook de recreatieve sporter er dankbaar gebruik van.

Voedingssupplementen voor een betere gezondheid

Ook vitamines kunnen we onder de categorie van voedingssupplementen onderbrengen en ook die categorie zit duidelijk in de lift. Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van vitamines en kennen beter de voordelen, waardoor ze steeds aantrekkelijker worden. Multivitamines vullen de tekorten in de dagelijkse voeding aan en ook vetzuren zoals Omega-3 winnen aan populariteit.

Voedingssupplementen, feit of fabel?

Er wordt zoveel gezegd en geschreven over het gebruik van voedingssupplementen dat het soms moeilijk is een weloverwogen beslissing te nemen. Het ene bericht prijst het gebruik voedingssupplementen de hemel in, een ander bericht zal het dan weer afdoen als een louter commerciële zet van de producenten om de verkoop te stimuleren.

Voedingssupplementen werken echt, als je enkele aandachtspunten in het achterhoofd houdt tenminste. De supplementen moeten altijd gezien worden als een aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding en mogen nooit als vervanging ervan gebruikt worden. Wie leeft op supplementen alleen zal er niet komen naar resultaten toe. Hetzelfde geldt voor de kwaliteit van de voedingssupplementen. Een erkende producent die voldoet aan alle vereisten, zal kwalitatieve producten leveren die hun werkzaamheid bewezen hebben, iets wat bij de goedkopere en niet erkende producenten niet altijd het geval is. De boodschap is dus het gezond verstand gebruiken en goed geïnformeerd aan de slag gaan met de voedingssupplementen.

 

1 maand geleden

Populaire wellness toevoegingen voor je tuin

Iedereen droomt wel eens van een eigen spa of wellness in de tuin. Op het gebied van wellness is gelukkig veel mogelijk. Denk aan een sauna of een buitendouche in de tuin, of een heuse jacuzzi met bubbelbadfunctie. Zeker een jacuzzi past in vrijwel iedere tuin. Een buitenbad is namelijk in veel verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar waardoor voor iedere tuin of balkon wel een geschikte jacuzzi beschikbaar is. Zie jij jezelf al in het bubbelbad zitten met een lekker hapje en een drankje? Het mooie van een jacuzzi is dat je deze het gehele jaar door kan gebruiken. Zelfs in de winter en in de sneeuw is het heerlijk om plaats te nemen in het warme water. Bij saun4you hebben ze alle benodigdheden voor deze perfecte manier van ontspannen.

Het plaatsen van een jacuzzi als absolute ontspanning 

Als je aan een jacuzzi denk dan zie je vaak een beeld voor je van complete ontspanning en gelukkig is dat ook het geval. Wanneer je plaatsneemt in het warme water geef je je spieren en gewrichten optimale rust waardoor ze sneller herstellen. Bovendien is het warme water goed voor de doorbloeding van je leef, voorkomt het gezondheidsklachten zoals hoofdpijn en spierpijn en wordt je immuunsysteem versterkt. Kortom, een bubbelbad voor buiten heeft enorm veel gezondheidsvoordelen. En het mooiste is dat zelfs in een kleine tuin een jacuzzi te plaatsen is. Zo geniet je al snel van je eigen welness in de tuin. Zie jij jezelf al zitten in het warme water? Genietend van een hapje en een drankje en in goed gezelschap van je geliefde of familie?

Geniet het hele jaar 

Hoewel je er vaak niet aan moet denken om in de winter buiten te zitten, is dat met een warmtebad natuurlijk anders. Van een jacuzzi kan je namelijk het hele jaar door genieten. Of het buiten nu heerlijk weer is of wanneer het buiten vriest: plaatsnemen in een jacuzzi is altijd ontspannend en heeft altijd gezondheidsvoordelen. Het onderhoud van het bubbelbad hoeft ook niet veel tijd te kosten. Met een beschermhoes voorkom je dat er vuil in de jacuzzi terechtkomt en door gebruik te maken van natuurlijke schoonmaakmiddelen kan je ook het water in goede conditie houden. Hierdoor heb je weinig kosten aan het onderhoud en kan je onbezorgd genieten van je eigen wellness in de tuin in de vorm van een bubbelbad met heerlijk warm water.

Ben je dus op zoek naar mogelijkheden om een eigen wellness in je achtertuin te creëren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een buitenbad. Met het warme water kan je heerlijk ontspannen wat goed is voor zowel lichaam als geest. Bovendien heeft een jacuzzi veel gezondheidsvoordelen en kan je er hele jaar van genieten, ongeacht de temperatuur of de weersomstandigheden. De jacuzzi is in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar waardoor deze vrijwel in iedere tuin past. Hierdoor is voor iedereen een perfecte te jacuzzi te vinden. Geniet met een jacuzzi dus van je eigen wellness en kom volledig tot rust wanneer je geniet van het warme water.

 

1 maand geleden

Grote vraag naar lang stukgoed zorgt voor meer investeringen in flexibele opslag

De sterk groeiende vraag naar goederen is op vele terreinen voelbaar. De consument verwacht een groot productaanbod dat via internet te bestellen is. Daarnaast moet ook direct geleverd kunnen worden. Deze vraag heeft niet alleen effect op de logistieke organisatie van de eindleverancier. Ook als u producent, of groothandel, moet u snel en adequaat kunnen inspringen op de vraag uit de markt. En dat betekent dat u ook uw voorraadbeheer goed op orde moet hebben. Dat kan met een draagarmstelling.

Een draagarmstelling voor lang stukgoed

Zeker als u werkt met lang stukgoed kan opslag voor hoofdbrekens zorgen. U wilt voldoende voorraad hebben, maar u heeft ook te maken met een beperkt oppervlakte van uw magazijnruimte. Vaak neemt lang stukgoed veel ruimte in. Bovendien kan het materiaal gevoelig zijn voor buigen, vervormen of breken. Lang stukgoed kan immers uit zeer veel verschillende producten bestaan. Niet alleen spreken we over pallets in afwijkende maten, maar ook over metalen buizen of lange houten latten. Met een draagarmstelling kunt u dit soort lang stukgoed niet alleen stabiel opslaan, het is ook veilig.

Een magazijn vol draagarmstellingen voor efficiënte opslag

Het voordeel van een draagarmstelling is dat de stelling niet onderbroken wordt door bijvoorbeeld jukken. Hierdoor is de lengte van de stelling die u tot uw beschikking heeft, zeer uitgebreid. U kunt eventueel gebruik maken van legborden zodat u smaller stukgoed toch kunt stapelen of er in bundels op kunt leggen. U kunt door middel van de draagarmen zelf de hoogte tussen de verschillende legborden bepalen, waardoor u optimaal gebruik maakt van de hoogte van uw magazijn en de hoogte van uw draagarmstelling.

Geschikt voor ieder magazijn

Behalve het voordeel dat u heeft in de lengte van de draagarmstelling profiteert u van nog meer eigenschappen. U kunt de draagarmstelling namelijk zowel enkelzijdig als dubbelzijdig plaatsen. Dat betekent dat u de draagarmstelling tegen een muur in uw magazijn kunt plaatsen, maar ook midden in de bedrijfshal. Zolang u rekening houdt met de aanrijroutes van de heftrucks, kunt u op deze manier van twee kanten het lange stukgoed laden en lossen. Bovendien gaat ook de ruimte aan de muren niet verloren.

Een draagarmstelling voor binnen en buiten

De draagarmstellingen kunnen niet alleen in de bedrijfshal geplaatst worden. Het is ook mogelijk om deze buiten te installeren. Dat creëert de mogelijkheid tot het, al dan niet tijdelijk, uitbreiden van uw opslagcapaciteit. Desgewenst kan daar een overkapping bij geleverd worden. U kiest voor een draagarmstelling die past bij de goederen die u wilt opslaan. Zo zijn er draagarmstellingen voor lichte, maar ook voor gemiddeld zware en zware goederen. Heeft u niet alleen lang stukgoed in uw assortiment maar bent u ook op zoek naar een efficiënte manier om bijvoorbeeld kabels op te slaan? Kies dan voor haspelstellingen waarmee u op een eenvoudige manier orde in uw magazijn houdt.

Draagarmstellingen zorgen voor veel ruimtebesparing in uw magazijn, zijn eenvoudig te installeren en veilig in gebruik. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke of permanente oplossing voor flexibele opslag, met een draagarmstelling heeft u niet alleen een betrouwbare stelling, maar ook een gebruiksvriendelijke.

 

1 maand geleden