Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Internationaal Kamermuziek Festival Ede 2018

Internationaal Kamermuziek Festival Ede 2018


Ede, 20180323 -- Hemelvaartsweekend 2018 vieren Ede en Wageningen het tweede Internationaal Kamermuziek Festival Ede (IKFE). Onder aanvoering van wereldpianiste Anna Fedorova geven twintig musici van woensdag 9 tot en met zondag 13 mei verschillende concerten in de regio FoodValley. Geniet van dans, zang en klassieke muziek in Ede en omstreken!

Het IKFE heeft dit jaar als thema 'Forces of Nature', wat binnen de FoodValley en de Veluwe goed past. Met muziek geïnspireerd door de natuur, beweging in dans en de energie van de musici komt dit thema helemaal tot zijn recht. Door de krachten binnen de gemeente Ede te bundelen, wordt het IKFE 2018 een feest voor iedereen. Op initiatief van de Edesche Concertzaal organiseren verschillende partners van het festival, zoals CineMec Ede en theater Junushoff, een onderdeel van het festival, waarbij overal het thema 'Forces of Nature' terugkeert.

Partners

Het Akoesticum organiseert, samen met de musici van het festival, masterclasses voor amateurmusici. In CineMec Ede draait de film 'Django'. Deze film vertelt het verhaal van jazzpionier Django Reinhardt, die in 1943 vluchtte voor de nazi's. Theater Cultura brengt met de festivalartiesten en twee jonge pianotalenten een muzikale wereldreis voor het hele gezin. Theater Junushoff voegt klassieke muziek samen met dans. Het duo Carlos & Mirella, bekend van het RTL-programma 'Everybody Dance Now', danst de sterren van de hemel tijdens dit concert. Ook in museum Kröller-Müller komen muziek en beeldende kunst samen in een prachtig lunchconcert. In de Edesche Concertzaal geniet het publiek van vijf klassieke concerten, met een avond vol Weense walsen als spectaculaire afsluiting.

Kijk voor alle evenementen en meer informatie op www.ikfe2018.nl

Het tweede Internationaal Kamermuziek Festival wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Ede, de provincie Gelderland, DagjeWeg.NL en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Internationaal Kamermuziek Festival Ede 2018Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie