Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Blockchain taal OLE, zodat mensen zelf een blockchain kunnen maken

Datum nieuwsfeit: 05-04-2018
Bron: Blockchain Kennis stichting
Zoek soortgelijke berichten

Blockchain taal OLE, zodat mensen zelf een blockchain kunnen maken


OLE is “Google translate ” voor de blockchain. OLE wordt 5-8 April 2018 voor het eerst gebruikt op grootste hackathon ter wereld in Groningen. OLE maakt programmeurs overbodig.

Groningen, 20180405 -- Wat is OLE ? OLE is een Natuurlijke Blockchain specificatie- en programmeertaal met een compiler. De OLE compiler zet een EU taal om in programmeercode. Bijvoorbeeld: Engels naar Solidity, de taal van de populaire Ethereum blockchain. OLE staat voor Objects, Language & English. OBN is de Nederlandse variant.

Waarom is OLE ?

Om snel resultaat te boeken met blockchaintechnologie is wel het juiste gereedschap nodig. Dat is OLE. Zonder raak je achterop. Blockchain wordt snel een triljarden markt (2020) stelt Gartner.

OLE lost tevens het tekort aan programmeurs op. Voor iedere blockchain programmeur zijn er 14 vacatures. Wat internet betekende voor de media is Blockchain voor al het sociaal, economische en technische denken. Al het denken komt onder 1 dak. Iedereen moet een kennisbijdrage leveren. Iedere generatie moet haar wereld nu eenmaal zelf opnieuw uitvinden. Veel kansen op werk, maar er snel bij zijn in deze wereld telt. OLE is Nederlands blockchain gereedschap.

Vakdeskundigen kunnen met OLE zelf juridische, economische en sociale procedures op een blockchain schrijven. OLE is ook heel geschikt voor het onderwijs.

Hoe werkt OLE ?

OLE bestaat uit digitale grammatica en semantiek. Het werkt niet zoals Google translate. Google translate werkt niet voor programmeertalen, anders deden ze het wel. De invoertaal is gemakkelijk aan te passen omdat de instructie set beperkt is. Louter de feiten worden door de vakdeskundige beschreven.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie