Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Vertisign maakt moestuinen voor ieder balkon of terras

Datum nieuwsfeit: 28-03-2018
Bron: Vertisign
Zoek soortgelijke berichten

Vertisign maakt moestuinen voor ieder balkon of terras


Heeft u altijd al willen genieten van verse groenten of kruiden, maar ontbreekt het u aan ruimte?

Giessenburg, 20180328 -- Vertisign heeft een gemakkelijke en stijlvolle oplossing voor mensen die zelf groenten en kruiden willen kweken, maar daarvoor op hun terras of balkon of in hun tuin onvoldoende ruimte hebben. Door magazijnstellingen te voorzien van stalen moestuinbakken creëert het bedrijf een verticale moestuin waar u maar wilt.

Groene vingers heeft de bedenker van het systeem en eigenaar van het bedrijf Vertisign, Wouter Slob, zeker. Al vanaf jongs af aan was hij samen met zijn opa bezig in de moestuin en genoot hij zelf van de verse groenten die deze opleverde. "Toen ik na een jarenlange carriere bij een magazijnstellingenleverancier op zoek was naar een nieuwe uitdaging besloot ik hier iets mee te doen. In mijn eigen kas had ik altijd al het idee om met stellingen extra niveau's boven elkaar aan te brengen en zodoende ontstond het systeem". vertelt Wouter vol trots.

Naast een mooie oogst uit uw eigen moestuinbak biedt het product nog vele andere voordelen aldus Wouter: "De kweekbakken kunnen namelijk op verschillende niveaus worden ingehangen. Dit maakt de Plantages tevens geschikt voor rolstoelgebruikers”, laat hij weten. “Een mooi voorbeeld zijn de moestuinbakken die wij recent hebben geplaatst op het terras van woon/zorgproject Buitenhof aan de Buitendams in Hardinxveld-Giessendam. "We hebben de bakken gevuld met speciale moestuingrond. Vervolgens hebben de bewoners kruidenplantjes gepoot en groenten gezaaid. Mooi dat zij daar over enige tijd zelf van kunnen genieten."

Wouter: "Het werken op hoogte bied daarnaast ook een uitkomst voor mensen met bijvoorbeeld rugklachten. Senioren die hun tuin hebben verruild voor een balkon kunnen op deze manier toch nog moestuinieren. Tomaten, bieten, broccoli, sla, aardbeien en radijsjes zijn nu eenmaal veel lekkerder uit eigen tuin. Doordat de gewassen niet op de grond groeien, worden ze minder snel vuil. Ongedierte krijgt bovendien minder kans, waardoor het gebruik van bestrijdingsmiddelen niet nodig is." Kortom alleen maar meer genieten van uw verse groenten en kruiden uit eigen moestuin.

Het systeem van Vertisign biedt diverse mogelijkheden, zo zijn er kweekrekken en kweektafels van 30, 45 of 60 cm diep en varieert de hoogte van 30, 90, 150 en 210 cm. Op de website van Vertisign kunt u zelfs uw kweekrek op maat bestellen of bekijk onze Facebook of Instagram voor meer informatie.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie