Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Fundinfo lanceert nieuwe nieuwsservice over fondsen in samenwerking ..

Datum nieuwsfeit: 21-03-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Fundinfo lanceert nieuwe nieuwsservice over fondsen in samenwerking met UBS

ZURICH--(BUSINESS WIRE)-- 20180321 --

Om beleggers van actuele informatie en opinies te voorzien van de fondsmanagers waarbij ze beleggen, heeft fundinfo een nieuwe service gelanceerd in samenwerking met UBS Global Wealth Management. De nieuwsservice stelt fondsaanbieders in staat om fondsspecifiek nieuws op een geautomatiseerde en systematische manier te publiceren.

De nieuwe dienst, bekend als News Dissemination, biedt fondsbeheerders inzicht in de impact van recente markt- of politieke gebeurtenissen – informatie die doorgaans niet beschikbaar is in de meeste fondsdocumenten. Het is volledig geïntegreerd in de klantvriendelijke applicaties van UBS zoals UBS eBanking, UBS Quotes en Wealth Management Online (WMO). De service kan ook worden geïntegreerd door andere distributeurs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180321005553/nl/

CONTACT:
fundinfo AG
Diana Mampell
Marketing Manager
Email: diana.mampell@fundinfo.com
Tel. +41 44 286 91 01

Web: http://about.fundinfo.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie