Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Objectief verslag van de spionagewet op kies-met-kennis.nl

Datum nieuwsfeit: 21-03-2018
Bron: Kies met kennis
Zoek soortgelijke berichten

Objectief verslag van de spionagewet


Amsterdam, 20180308 -- Eind vorig jaar verbaasde ondernemer Gert Bras zich, als betrokken burger, over de emoties rond het referendum over de spionagewet en ontdekte dat rond deze wet en dit onderwerp veel ruis de ronde doet. Daarom vroeg en kreeg hij subsidie voor het project 'kies-met-kennis.nl'. Hiermee wil hij andere burgers van Nederland objectief en in simpele woorden uitleggen wat de spionagewet is, doet, beoogt en betekent.

Objectief verslag van de spionagewetDaarom start vanaf 8 maart een 10-delige mini-documentaire over deze Spionagewet waarover op 21 maart een referendum wordt gehouden. Deze documentaireserie wordt gepubliceerd via Social Media zoals Facebook en YouTube en wordt bovendien op een groot aantal regionale Tv-zenders uitgezonden.

Naast objectieve informatie over de spionagewet wil Gert Bras met kies-met-kennis.nl ook een platform bieden voor discussie en debat. De video-serie is ook beschikbaar als sound-serie voor blinden en slechtzienden en is beschikbaar als eBook voor doven en slechthorenden. Een eLearning module voor scholen, een kieswijzer voor persoonlijk advies en een heuse App (Vox Populi geheten) vervolmaken het aanbod aan objectieve informatie.

Zelf zegt Gert Bras hierover: “Raar eigenlijk dat een volksraadpleging wordt gehouden over een geheim onderwerp waar de regering geheimzinnig over doet. Dat kan en moet anders.

Volgens mij is dit het moment waarop de Nederlandse bevolking niet alleen zijn stem wil uitbrengen, maar ook gehoord wil worden!”.

Bovendien heeft Gert Bras een expliciete mening over het referendum an-sich: “Dat deze regering het referendum wil afschaffen is niet alleen een schoffering van het Nederlandse volk maar daarmee toont de overheid haar ware gezicht. Ze is een arrogant bestuurder die wel het geld wil van haar bevolking maar niet bereid is om diezelfde bevolking te horen. Het wordt tijd dat politici en overheid zich realiseren dat zij ten dienste staat van haar volk, en niet andersom!”.
Meer informatie is te vinden op www.kies-met-kennis.nl en bij kies-met-kennis.nl op Facebook en YouTube.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie