Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

YuppTV verwerft rechten voor VIVO-IPL 2018 in Australië, continentaa..

Datum nieuwsfeit: 20-03-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

YuppTV verwerft rechten voor VIVO-IPL 2018 in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië

NEW DELHI--(BUSINESS WIRE)-- 20180320 --

Fans kijken al maanden uit naar het elfde seizoen van de VIVO-IPL, de grootste T20-cricketcompetitie ter wereld. Fans in Australië, continentaal Europa en Zuid-Oost Azië kunnen dit seizoen bij YuppTV terecht. YuppTV is de voornaamste provider van Zuid-Aziatische tv-content. Het bedrijf heeft de exclusieve rechten verworven voor de VIVO-IPL 2018 die door Star India exclusief wordt geproduceerd in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azië en niet-exclusief in Australië.

De VIVO-IPL 2018 staat gepland tussen 7 april en 27 mei 2018. Het is het grootste en meest bekeken cricketevent in tien jaar IPL. Dit jaar spelen acht teams mee, waaronder de Chennai Super Kings en de Rajasthan Royals. Beide ploegen waren de afgelopen twee seizoenen afwezig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180320005611/nl/

CONTACT:
YuppTV

Shivam Agarwal, shivam@yupptv.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie