Vanwege faillissement van de onderneming kunnen geen diensten meer worden aangeboden. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de curator, mevrouw mr. S. Buddingh. Het telefoonnummer is 030-2122844.

persbericht

Vergelijkingssite Whitfieldd lanceert jobboard voor financiële banen

Vergelijkingssite Whitfieldd lanceert jobboard voor financiële banen en freelance opdrachten


Hilversum, 20180213 -- Whitfieldd.com, de vergelijkingssite voor accountants -en administratiekantoren zet voet aan de grond binnen de bemiddelingsmarkt van financiële banen en freelance opdrachten. Het platform Jobs.whitfieldd.com zorgt ervoor dat vraag en aanbod binnen de financiële banenmarkt nog makkelijker op elkaar aansluiten.

Efficiency voor werkgever/opdrachtgever
Werkgevers profiteren van een uiterst gebruiksvriendelijk en interactief dashboard waarin zij alle vacatures en opdrachten kunnen beheren. Zij kunnen direct met de kandidaten communiceren via 'direct messaging'. Daarnaast kan eenvoudig een 'vervolggesprek' worden gepland of een 'afwijzing' verstuurd en door de koppeling met LinkedIn heeft de werkgever naast de CV een extra tool in handen om nog beter een beeld van de kandidaat te krijgen.

Eenvoudig reageren voor de kandidaat
Een kandidaat kan eenvoudig reageren op vacatures met zijn of haar LinkedIn-profiel. Geen LinkedIn? Geen probleem! Kandidaten krijgen een overzichtelijk beheerdersdashboard waarin meerdere CV's online opgemaakt kunnen worden. Hebben zij een interessante vacature gezien? Reageren met het juiste passende CV kan met een paar klikken.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie